ASi-5-slave-/IO-Link-master til kontrolkabinettet

Vores ASi-5-slave-/IO-Link-mastermodul rykker ind i kontrolkabinettet. Det fås nu også i IP20. Dette nye ASi-5-slave-/IO-Link-mastermodul gør det let at integrere intelligente IO-Link-sensorer og -aktuatorer i PLC’en via ASi. Som ved alle andre ASi-5-produkter kan modulet anvendes sammen med ASi-3-komponenter i dit ASi-netværk. Du skal blot bruge 1 ASi-5- / ASi-3-gateway til parallel brug.

Overførsel af 32 byte IO-Link-procesdata

Det nye ASi-5-slave-/IO-Link-mastermodul i IP20 har 4 IO-Link-porte. På blot 5 ms kan ASi cyklisk overføre op til 32-byte IO-Link-procesdata. Dette kan konfigureres og fordeles mellem de 4 dele af modulet efter behov. Du kan også opsætte den korrekte procesdatakortlægning for hver sensor, f.eks. til at måle strøm- og spændingsværdier, til aflæsning af RFID-tags og stregkoder eller aktivering af ventiløer.

Fig.: ASi-5-slave-/IO-Link-master med 4 porte, IP20 (BWU3843)

Komfortabel tildeling af parametre

Det er meget let at tildele parametre via Bihl+Wiedemanns softwarepakke. Det er endda muligt at tildele parametre live for intelligente sensorer og aktuatorer. Fordelen: Du kan med det samme se, hvordan opdaterede indstillinger får konkret effekt, og du kan derefter optimere konfigurationen straks, hvis der er brug for det.

ASi-5-slave- / IO-Link-master med 4 porte – i detaljer:

  • Komfortabel tildeling af parametre via Bihl+Wiedemanns softwarepakker

  • Overførsel af op til 4 × 16 bit procesdata på 1,27 ms

  • Op til 32 bytes cykliske procesdata