Artikler samlet i Eegholms nyhedsbrev | januar 2021

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “Undgå lang leveringstid på dine gear | Sådan beregner du drejningsmomentet på din elmotor | Kvaliteten af styretavlen kan ses direkte på bundlinjen”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 

 • Undgå lang leveringstid på dine gear
  Vidste du, at planetgearene fra APEX Dynamics passer til langt de fleste servomotorer på markedet. Og så kan du få dem leveret inden for 2 – 3 uger.

  Ved hjælp af dimensioneringsværktøjet, kan du vælge det gear, der passer til din motor.

  Download dokumentation og tegninger, når du har valgt dit gear.

  Dimensionér nemt dine planetgear

 • Sådan beregner du drejningsmoment, 
  …inertimoment og effekt på en elmotor.

  I mange produktionsanlæg spiller elmotorer en vigtig rolle for anlæggets drift. Spørgsmålet er bare, hvilken der er den rigtige. Her kan en beregning af parametre som drejningsmoment, inertimoment og effekt på elmotoren fortælle dig, hvilken motor der skal vælges til produktionsanlægget

  Find ud af hvordan du beregner faktorerne

 • Eegholm har opkøbt AUTOMATIC SYD
  Eegholm opkøbte i 2020 el- og styretavleproducenten AUTOMATIC SYD. Sammen kan vi nu levere et komplet program af tavleløsninger inden for industri og byggeri. Samtidig udvides produktionen med øget kapacitet og fleksibilitet, når de tre produktionsfaciliteter forener kræfterne.

  Når du fremover har brug for et komplet eltavleanlæg, automation og styringer til industri og til bygge-anlægsopgaver, kan du derfor nu nøjes med at ringe ét sted hen.

  Læs eller genlæs nyheden

 • Nem at indstille | Energibesparende
  Vidste du, at du kan reducere dit energiforbrug op til 27% ved at skifte din AC motor til denne børsteløse enhed, der kan tilsluttes din stikkontakt?

  Læs indlægget

 • Pladsbesparende design | Omkostningseffektiv
  Vacon20 frekvensomformere – med den indbyggede PLC-funktionalitet, der er én af de mest fleksible på markedet, kan du tilpasse dette produkt til enhver applikation.

  Få et overblik over funktioner og fordele

 • Kvaliteten af styretavlen kan ses direkte på bundlinjen
  Kører produktionen som en velsmurt maskine, er det nemt at nå de aftalte opgaver til tiden. Det skaber glade kunder, som trygt bestiller mere, og begejstret fortæller alle i branchen, hvor dygtig en samarbejdspartner de har fundet.

  Men selv en lille fejl, eller en dårlig gennemtænkt konstruktion af maskinstyretavlen kan effektivt sætte en stopper for den positive udvikling.

  Få et overblik over hvad du får, hvis du oursourcer din produktion til os

 • Få en komplet løsning til din maskinapplikation
  Det er alt fra styring over til motor og gear. Her ser du f.eks. en løsning, hvor du har en absolut enkoder, der er sat sammen med et rundbord. Eller det kan være en DC motor med en påbygget bremse og planetgear.

  Hør Poul-Henning fortælle om dine muligheder

 • Stans nemt dine huller selv eller lad os gøre det for dig!
  Har du behov for at stanse huller i stål, rustfrit stål eller aluminium? Det klarer det håndbetjente lokkeværktøj fra Häwa nemt også i allerede monterede skabe…

  Ønsker du ikke selv at lokke dine huller, så lad os gøre det for dig

 

Læs nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få produktnyheder, tips & tricks og gode artikler direkte i din indbakke. Vi sender nyhedsbrevet ca. 5 gange årligt.

/Eegholm