Artikler samlet i Eegholms nyeste nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på; filtre der reducerer elektromagnetisk interferens og kompakt og alsidig løsning til to-akse systemer.

 

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 

 • Filtre reducerer elektromagnetisk interferens og fjerner lejeskader ved elektrisk afladning
  MCC 105 filtre er med til at reducere højfrekvente strømme, der er forbundet med elektriske udladninger i motorstrømmene. Udladninger som bidrager til for tidlig slitage og svigt af motorlejer.

  Ved at reducere eller endda fjerne udladningerne reduceres sliddet på lejerne, og levetiden forlænges. Dermed sænkes omkostningerne til vedligeholdelse og nedetid.

  Få 5 klare fordele ved at benytte filtrene hér

 • Kompakt og alsidig løsning til to-akse systemer
  Denne 2-akse-driver giver mulighed for markante pladsbesparelser i din applikation.

  Sammenlignet med den tidligere model er størrelsen blevet reduceret markant – syv centimeter i længden – og der er stadig størrelsesmæssige fordele i forhold til brugen af to en-akse-driver.

  Den nye driver styrer AZ-stepmotorer, der er udstyret med en mekanisk absolutværdisensor, som er meget et effektivt stepmotordrev med lukket kredsløb. De samme motorer fungerer også som drev i aktuatorer som f.eks. lineære føringer, cylindre, rundborde eller tandstangssystemer.

  Hurtig og enkel at tilslutte – læs mere om drivere hér

 • Fotomikrosensorer i produktion – få 5 fordele hér
  Fotomikrosensorer bidrager til at sikre præcision, kvalitet og effektivitet i forskellige produktionsprocesser. Disse sensorer er i stand til at registrere og analysere optiske signaler, hvilket giver mulighed for at automatisere og overvåge forskellige trin i produktionen.

  Kvalitetskontrol
  Fotomikrosensorer bruges til at kontrollere kvaliteten af produkter under fremstillingen. De kan detektere defekter, måle dimensioner og sikre, at produktet opfylder de nøjagtige specifikationer. Dette hjælper med at reducere fejl og minimere produktionsomkostningerne.

  Positionering og styring
  Fotomikrosensorer anvendes til præcis positionering og styring af materialer og komponenter i produktionslinjen. Ved at registrere optiske signaler kan de sikre, at objekter er korrekt placeret og bevæger sig i overensstemmelse med de ønskede parametre.

  Automatisering
  Fotomikrosensorer spiller en afgørende rolle i automatisering af produktionsprocesser. De kan registrere tilstedeværelsen af objekter, starte og stoppe maskiner, aktivere handlinger og give feedback til kontrolsystemerne. Dette fører til øget produktivitet, hurtigere cyklustider og reduceret behov for manuel indgriben.

  Måling og overvågning
  Fotomikrosensorer muliggør præcis måling og overvågning af forskellige parametre i produktionen. De kan måle lysintensitet, farve, afstand, hastighed og andre relevante variable. Dette giver mulighed for realtidsfeedback og justering af produktionsprocessen for at opnå ønskede resultater.

  Sikkerhed og beskyttelse
  Fotomikrosensorer bruges også til at sikre sikkerheden i produktionsmiljøet. De kan registrere tilstedeværelsen af mennesker eller genstande i farlige områder og aktivere passende sikkerhedsforanstaltninger. Deres høje præcision og hurtige respons gør dem ideelle til at forhindre uheld og beskytte arbejdstagerne.

  Få et overblik over fotomikrosensorer hér

Har du spørgsmål …
…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.