Artikler samlet i Eegholms nyeste nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på; stepmotoren der husker hvor den er kommet til ved stop, hvordan du undgå dyr nedetid på dit anlæg med automatisk smøresystem og hvad du opnår ved at arbejde sammen med Danmarks stærkeste eltavle-team

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • Mød os på HI-messen 2021 | stand M9680
  Mere end nogensinde før glæder vi os til at mødes ansigt-til-ansigt, vidensdele, inspirere, netværke og fremvise vores nyheder, produkter og løsninger.

  Kom forbi vores stand 9680 i hal M til en uforpligtende snak om dit projekt.

  Book allerede i dag et online møde med én af vores sælgere eller produktspecialister eller bliv ringet op, når det passer dig at få sparring og vejledning.

  Hent dit adgangskort gratis hér

 • Står du med ansvaret for driften af et produktionsanlæg? 
  Så ved du, hvor dyrt og omkostningsfuldt det er, når der sker et uventet driftsstop, og hele anlægget skal tømmes, fordi produktionen starter helt forfra, når anlægget starter op.

  Derved skal I bruge en masse tid på at tømme anlægget, ligesom de halvfærdige produkter i anlægget måske også skal kasseres. Derfor koster sådan et driftsstop hurtigt både tid, ressourcer og ikke mindst penge.

  Det findes der heldigvis en løsning på

  For oftest skyldes behovet for at skulle starte hele anlægget forfra, at stepmotorerne i anlægget nulstilles, når du tager strømmen til dem.

  Men ved at udskifte stepmotorerne i de enkelte produktionstrin med såkaldte AZ stepmotorer, slipper du for at skulle tømme hele anlægget og starte forfra.

  Stepmotoren der husker, hvor den er kommet til – også ved strømafbrydelse…

 • Ved du, hvilke krav der er til dit brandventilationsanlæg?
  Der bliver stillet store krav til virksomheders sikkerhed, hvad enten det gælder personsikkerhed, materiel eller bygninger. Det gælder også brand- og ventilationsanlæg.

  Få gratis sparring og vejledning til dit anlæg

 • Det håndbetjente lokkeværktøj er din genvej til at stanse huller
  … i stål, rustfrit stål eller aluminium på en enkel måde.  Det håndbetjente lokkeværktøj kan lokke huller i svært tilgængelige vinkler, f.eks. i allerede monterede skabe.

  Få et overblik over vores lokkeværktøjer

 • Undgå dyr nedetid på dit anlæg med automatisk smøresystem
  Det fuldautomatiske smøresystem kan smøre tangstangssystemer, lineære føringer og lejer, så du undgår at dine komponenter kører tørre, hvilket kan resultere i dyr nedetid eller større reparationer på dit anlæg.

  3 fordele ved smøresystemet

  1. Miljøvenlig, fordi der er mindre spild, mindre fedtforbrug og det er energibesparende
  2. Systemet overvåger sig selv og udsender en advarsel via PLC i tilfælde af funktionsfejl
  3. Omkostningseffektiv

  Få flere fordele hér!

 • Få Danmarks stærkeste eltavle-team i ryggen
  Med Eegholm og AUTOMATIC SYD (del af Eegholm a/s Group) som leverandør af dine eltavler, bliver du aldrig endnu en kunde i rækken. I stedet får du en pligtopfyldende og dedikeret samarbejdspartner, der på det nærmeste kommer til at føles som jeres egen afdeling – bare placeret ude i byen.

  Fra første kontakt får du tildelt en fast, dansktalende kontaktperson, som følger dig og dit projekt gennem hele processen fra ide og til færdig, idriftsat eltavle. Samt et team af dygtige og erfarne fagspecialister, som bliver inddraget undervejs, efterhånden som der bliver brug for dem.

  Det opnår du ved et samarbejde…

 

Læs nyhedsbrevet

Har du spørgsmål …
…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.

/Eegholm