Artikler samlet i Eegholms marts måneds nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “Du behøver ikke længere køre din motor i reference ved driftsstop | Find ud af hvorfor en stepmotor er en smart løsning | Det nye sort inden for motorer – DC motorer…”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 

 • Du behøver ikke længere køre din motor i reference ved driftsstop…
  AZ stepmotoren kender altid sin positionering selv ved driftstop. Det vil sige, at du både sparer tid og penge med denne løsning.

  Du kan vælge en løsning med AZ stepmotoren eller kombinere det med en rundbordsløsning.

 • Det nye sort inden for motorer – DC motorer…
  …hvor du kan køre med fuld moment i hele området ligesom din servomotor. Du kan kombinere din DC motor med et gear, og så har du en rundbordsløsning.
 • Har du et transportbånd, hvor du skal positionere emner præcist?
  PKP stepmotoren fra Orientalmotor har en opløsning på 200 step/omdrejning – en kompakt stepmotor med højt moment og lav varmeudvikling.
 • Derfor skal du vælge en stepmotor
  En stepmotor er løsningen, hvis du ønsker en helt præcis position på hvert enkelt stop. Det er vigtigt, hvis du f.eks. skal fylde væske på flasker eller ampuller på et samlebånd, eller skal fylde marmelade i et glas, og efterfølgende sætte en etiket på glasset.

  Læs alt, hvad du behøver at vide om stepmotorer, og find ud af, hvorfor de næsten altid er det bedste valg i proces- og andre anlæg, hvor præcision spiller en central rolle?

Læs nyhedsbrevet

Har du spørgsmål til stepmotorer…
…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

 

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på vores hjemmeside.

/Eegholm