Artikler samlet i Eegholms marts måneds nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “Få et lavere energiforbrug og giv din elmotor en længere levetid | Hvordan kan du bruge en frekvensomformer til at spare energi? | Robust kvalitets elmotor med dag-til-dag levering”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • Derfor skal du bruge en frekvensomformer til din motorstyring…
  En frekvensomformer gør det muligt at styre hastigheden på dine elmotorer mere præcist. Samtidig får du tilgang til langt flere informationer om de enkelte motorer.

  Derved kan du bedre overvåge og styre hver enkelt elmotor, samt minimere antallet af dyre driftsstop på grund af fejl på elmotoren.

  Uanset om du har et produktionsanlæg, et ventilationsanlæg eller forskellige former for pumper, anvendes der en eller flere elmotorer på kritiske steder. F.eks. til at køre et transportbånd i produktionsanlægget, få ventilatorerne i ventilationsanlægget til at køre rundt, og til at få pumperne til at pumpe eller skabe tryk.

  Jo bedre du kan styre alle disse elmotorer, jo mere økonomisk og miljøvenligt bliver de anlæg og pumper, som de indgår i. Det kan dels give dig en stor besparelse på elforbruget, samt være med til at give dit firma en grønnere miljøprofil.

 • Robust kvalitets elmotor med dag-til-dag levering
  Elmotorens robuste konstruktion sikrer en lang levetid, og så leveres den som standard med støbejernsfødder fra byggestørrelse 80 til 315. Kombinér elmotoren med en Vacon frekvensomformer og du får et optimalt setup til din produktionslinje!
 • Få et lavere energiforbrug og giv din elmotor en længere levetid…
  …ved at sætte en frekvensomformer på din elmotor, for blot at nævne et par fordele. Få hér en oversigt over flere fordele.
 • Pladsbesparende design | Omkostningseffektiv
  Vacon20 frekvensomformere – med den indbyggede PLC funktionalitet, er én af de mest fleksible på markedet, og du kan tilpasse den til enhver applikation!

Læs nyhedsbrevet


Har du spørgsmål til frekvensomformere…

…står Sabrina klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Sabrina på 7312 1230 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på vores hjemmeside.

/Eegholm