Artikler samlet i Eegholms maj måneds nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “Guide til hurtig opsætning og idriftsættelse | VIDEO – effektiv bearbejdning af kapslinger | Processtyring – vi fortsætter, lige til det virker!”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • Ny smart portovervågningsenhed øger brandsikkerheden i ABV-anlæg
  Udfordringen ved at bruge porte i ABV-anlæg er, at portene kører på 230 eller 3 x 400 volts vekselstrøm, mens brandventilationsanlæggene kører på enten 24 eller 48 volts jævnstrøm.

  Derfor kan portene ikke bare kobles sammen med og styres direkte fra ABV-anlægget. Det betyder samtidig, at ABV-anlægget rent faktisk ikke kan detektere, om porten åbner i en brandsituation, fordi der ikke er strøm til den.

  Men nu har Eegholm fundet en løsning på det problem med en ny, smart portovervågnings-enhed.

 • Din guide til hurtig opsætning og idriftsættelse – trin for trin
  Oplever du, at det kan være besværligt og komplekst at idriftsætte og indstille din DC motor og driver? Så se med hér hvor nemt det kan gøres.
 • Lad os bearbejde dine kapslinger, og spar tid og penge
  Vi fræser huller og tilpasser dine kasser med forskelligt tilbehør selv ved mindre styktal. Du kan få bl.a. få monteret klemrækker og forskruninger.
 • Processtyring – vi fortsætter, lige til det virker!
  En enkelt lille fejl i programmeringen af processtyringen i jeres proces- eller produktionsanlæg kan have skæbnesvangre konsekvenser for anlæggets rentabilitet.

  Derfor er det vigtigt, at processtyring og eltavle udvikles i tæt samarbejde mellem erfarne ingeniører og dygtige programmører.

  Vi kan hjælpe jer med alle former for programmering og udvikling af processtyring. Vi arbejder gerne tæt sammen med jeres projektteam, og kan programmere alt lige fra netværksapplikationer over datafangst og kommunikation til maskinstyring.


Læs nyhedsbrevet


Har du spørgsmål …

…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.

/Eegholm