Artikler samlet i Eegholms december måneds nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “Lad os hjælpe dig med at dimensionere eller optimere dit anlæg | Derfor skal du bruge en frekvensomformer til din motorstyring | Eegholm har opkøbt AUTOMATIC SYD”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • Lad os hjælpe dig med at dimensionere eller optimere dit anlæg
  Vi kan bl.a. hjælpe med fordelings- og styretavler eller vi kan hjælpe dig med tandhjul og tandstænger, planetgear med påbygget stepmotor eller en DC motor med påbygget bremse. Hør her om dine muligheder.Se videoen
 • Derfor skal du bruge en frekvensomformer til din motorstyring
  Få bedre mulighed for at overvåge og styre hver enkelt elmotor, samt minimere antallet af dyre driftsstop på grund af fejl på elmotoren. Du får de vigtigste fordele ved en frekvensomformer hér.Få flere fordele hér
 • Eegholm har opkøbt AUTOMATIC SYD
  Eegholm opkøbte i 2020 el- og styretavleproducenten AUTOMATIC SYD. Sammen kan vi nu levere et komplet program af tavleløsninger inden for industri og byggeri. Samtidig udvides produktionen med øget kapacitet og fleksibilitet, når de tre produktionsfaciliteter forener kræfterne.Når du fremover har brug for et komplet eltavleanlæg, automation og styringer til industri og til bygge-anlægsopgaver, kan du derfor nu nøjes med at ringe ét sted hen.

  Læs eller genlæs nyheden

Læs nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få produktnyheder, tips & tricks og gode artikler direkte i din indbakke. Vi sender nyhedsbrevet ca. 5 gange årligt.

/Eegholm