Artikler samlet i Eegholms april måneds nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på “En lille ventilator sikrer distributionen af COVID-19 vaccine | Få en komplet løsning til din maskinapplikation​ | Overlad trygt din produktion af fordelingstavler til os”

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • En lille ventilator sikrer distributionen af COVID-19 vaccine
  Flere af de godkendte Covid-19 vacciner skal opbevares ved lave frostgrader for at kunne holde sig. Det kræver specieludviklede frysere, som en af vores kunder leverer til hele verden – og som Eegholm leverer en kritisk komponent til.

  Nu hvor vaccinerne endelig er klar til den forfærdelige COVID-19, skal det gå stærkt med at få distribueret vaccinerne til hele Jordens befolkning.

  Her er udfordringen, at en del af de godkendte vacciner skal opbevares ved temperaturer ved minus 30 grader eller endnu lavere frostgrader. Det kræver specialbyggede frysere, som er netop hvad en af vores kunder kan levere. Og som vi hos Eegholm leverer en kritisk komponent til. Nemlig en ventilator, som skal afkøle fryserens kompressor.

 • Hold styr på antallet af omdrejninger på akslen med disse tællere
  De digitale og mekaniske positionstællere fra FIAMA sikrer, at du altid er i den rette position, og giver dig mulighed for at holde styr på antallet af omdrejninger på akslen på en simpel og overskuelig måde.
 • Få en komplet løsning til din maskinapplikation​
  Få en maskinløsning der passer lige til jer. Det er alt fra styring over til motor og gear. Her ser du f.eks. en løsning, hvor du har en absolut enkoder, der er sat sammen med et rundbord. Eller det kan være en DC motor med en påbygget bremse og planetgear.
 • Overlad trygt din produktion af fordelingstavler til os
  AUTOMATIC SYD, som er en del af Eegholm Group, har mange års erfaring i alt fra de mindste gruppefordelinger til store hovedtavler på mange tusinde ampere.

  Du får tavleløsninger i fastfortrådet, plug-in, draw-out, leveret i fuldt typetestede opbygninger.

Læs nyhedsbrevet


Har du spørgsmål …

…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.

/Eegholm