Artikler samlet i årets sidste Eegholm nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på; Powerlec Vario gør det nemt for dig at lokke huller og Få et overblik over hvilket lineære drev, du skal vælge til din løsning

Her får du et kort resumé af artiklerne:

Læs nyhedsbrevet

 • Powerlec Vario gør det nemt for dig at lokke huller
  Dette håndbetjente lokkeværktøj er din genvej til at stanse huller i stål, rustfrit stål eller aluminium på en enkel måde.

  Med det håndbetjente lokkeværktøj fra Häwa kan du lokke huller i svært tilgængelige vinkler, f.eks. i allerede monterede skabe.

  Alternativt lokker vi gerne dine huller for dig. I vores bearbejdsningscenter fræser vi huller i metalskabe og montageplader med en Perforex CNC maskine.

  Har du behov for det, tilpasser vi din kapsling med forskelligt tilbehør, som f.eks. kabelgennemføringsflanger, kabelforskruninger, trykudligningselementer, DIN-skinner, montageplader, klemmer, relæer m.m.

  Se hvor nemt det kan gøres

 • Få et overblik over hvilket lineære drev, du skal vælge til din løsning
  Når det kommer til automatiserede anlæg og maskiner, spiller lineære drevsystemer en afgørende rolle for at sikre præcis og pålidelig bevægelse.

  Men hvordan vælger man det rette lineære drev til sit specifikke anlæg?

  Her er nogle vigtige overvejelser, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning:

  👉 Applikationskrav: Start med at analysere de specifikke krav i din applikation. Hvilken type bevægelse er nødvendig? Er det en lige lineær bevægelse, en rotationsbevægelse eller en kombination af begge?

  👉 Belastningskapacitet: Vurder den maksimale belastning, som det lineære drev skal kunne håndtere. Overvej både den statiske belastning og den dynamiske belastning under bevægelse. Det er vigtigt at vælge et drev, der kan håndtere belastningen sikkert og effektivt for at undgå driftsproblemer og nedbrud.

  👉 Høj præcision: Hvis din applikation kræver høj præcision, f.eks. i medicinsk udstyr eller CNC-maskiner, skal du vælge et lineært drev med høj nøjagtighed og lavt slør. Overvej også den nødvendige gentagelsespræcision og nøjagtighed over tid for at sikre, at det valgte drev opfylder disse krav.

  👉 Miljø: Tag højde for miljøet, hvor det lineære drev vil blive anvendt. Faktorer som temperatur, fugtighed, støv, vibrationer og kemiske påvirkninger kan påvirke drevets ydeevne og levetid. Vælg et drev, der er konstrueret til at modstå disse betingelser og opretholde pålidelig drift under forskellige miljømæssige påvirkninger.

  👉 Kvalitet og pålidelighed: Når det kommer til lineære drivsystemer, er kvalitet og pålidelighed afgørende.

  Tal med os om din drevløsning

Har du spørgsmål …
…står Poul-Henning klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Ring til Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail.

Vær først med vores nyheder – følg os på LinkedIn og Facebook.

Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig på Eegholms hjemmeside.