APEX Dynamics planetgear passer til de fleste servomotorer

APEX planetgear

Vidste du, at planetgearene fra APEX Dynamics passer til langt de fleste servomotorer på markedet. Og så kan du få dem leveret inden for 2 – 3 uger.

APEX Dynamics gear passer til langt de fleste servomotorer og er enkle at montere. Gearene kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid.

Planetgearene fra APEX Dynamics fås i mange forskellige varianter med moment fra 14 Nm op til 13.875 Nm, og i byggestørrelse fra 42 op til 450.

Bestiller du i dag, modtager du dine gear inden for 2-3 uger. Hvis du laver en rammeaftale hos os, kan du få planetgearene leveret fra dag-til-dag.

Mangler du et planetgear – få overblikket over dine muligheder hér

Dimensionér selv dine gear – og download dokumentation / tegninger når det passer dig

Brug dimensioneringsværktøjet til at dimensionere dit gear eller dine tandhjul og tandstænger. Værktøjet er tilgængeligt 24/7.

Når du har dimensioneret dit APEX gear, tandhjul eller tandstænger, får du adgang til data, pdf-tegninger og 3D modeller.

Hør Poul-Henning fortæller mere om dine muligheder med gear og dimensioneringsværktøjet i denne video.

Få mere at vide om gearene

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med gearne fra APEX Dynamics, så giv Sabrina den Hertog et kald på tel 7312 1260 eller send en mail til sdh@eegholm.dk. Hun kan fortælle meget mere om gearene.

OBS!

APEX Dynamics fabrikken er lukket i uge 6 og 7 på grund af det kinesiske nytår. Så hvis du ved, at du skal bruge gear i din produktion i starten af marts, skal du bestille gearene senest den 4. februar 2021.