Altid den rette bølgelængde

Med sin kompakte størrelse og procestilslutninger ned til G3/4” passer FMR6x fremragende i selv små tanke.
Med sin kompakte størrelse og procestilslutninger ned til G3/4” passer FMR6x fremragende i selv små tanke.

113 GHz: En passende radar frekvens for enhver applikation

Endress+Hauser fuldender sin portefølje af radar instrumenter med den nye Micropilot FMR6x. Den nye radar kommer med intet mindre end et 80 GHz signal. Dermed har Endress+Hauser en perfekt radar til enhver applikation.

Fordelene med en 80GHz radar

Den nye Micropilot FMR6x udnytter 80 GHz-teknologien til at generere markedets smalleste stråle med en vinkel på ned til 3 °. Dermed bliver målingerne væsentligt mere pålidelige, selv i smalle tanke fordi radarstrålen undgår hindringer såsom ledeplader på beholderens vægge, og derfor uhindret kan sende og modtage sit signal. Det er desuden nemmere at installere den nye radar i meget høje tanke, fordi strålen ikke rammer tankvæggen undervejs og hvis det skulle være nødvendigt, kan den nye radar også installeres tæt på tankvæggen pga. den smalle strålevinkel.

Teknologien tillader et meget langt måleområde på op til 125 meter med en nøjagtighed på ± 0,5 mm og med sin kompakte størrelse kan Micropilot FMR6x passe ind i selv små tanke. Desuden tilbydes der procesforbindelser helt ned til G3/4”.

 

Det er ikke altid et spørgsmål om den højeste frekvens.

Endress+Hauser deltager ikke bare i konkurrencen om at være hurtigere, højere og længere. Alle taler om de højeste radar frekvenser i øjeblikket. Men hvad der

Find den rigtige frekvens til ethvert formål - Endress+Hauser tilbyder markedets bredeste radar sortiment
Find den rigtige frekvens til ethvert formål – Endress+Hauser tilbyder markedets bredeste radar sortiment

virkelig betyder noget, er at finde den rigtige frekvens til hver enkelt applikation, som ikke automatisk behøver at være den højeste. Det er vigtigt at forstå de krav, den enkelte kunde har, for at kunne tilbyde den helt rigtige radar til formålet. For Endress+Hauser handler det om at være på bølgelængde med kunderne, hvilket betyder at opnå en fælles forståelse. Derfor tilbydes markedets bredeste radar sortiment med en samlet frekvens på 113 GHz – en radar til ethvert formål.

 

Heartbeat Technology – hav altid fingeren på pulsen i processen

Den nye radar er blevet udstyret med Heartbeat Technology™, som indtil nu kun har været succesfuldt introduceret på Endress+Hauser flowmålere. Med Heartbeat teknologien tilbyder den nye radar en hidtil uhørt grad af diagnosemuligheder. Operatøren behøver ikke at være til stede i området: Verifikationen kan startes til enhver tid via alle tilgængelige systemer. Det betyder, at hvert målepunkt kan kontrolleres og dokumenteres uden nogen form for nedetid. En enkel, foruddefineret proces fører brugeren gennem testen og dokumenterer testresultaterne tydeligt. Der forefindes også en guidet SIL proof test og omfattende dokumentation, som kan spare brugeren for både tid og penge. En testrapport bliver automatisk genereret, som bevis for overholdelse af de gældende regler, love og normer. Heartbeat teknologien hjælper allerede mange kunder i et utal af applikationer med at øge kalibreringsintervallerne og samtidig sikre et bevis på, at måleren stadig måler præcist efter specifikationerne.

 

Andre avancerede funktioner i den nye radar

FMR6x er ligeledes blevet udstyret med en endnu mere intelligent og pålidelig signalanalyse af ekkoet – Multi-Echo Tracking. Alle ekkoer er mærket og overvåget, ikke blot niveau signalet. Takket være den nye analyse, kan niveausignalet også evalueres, hvis det er delvis dækket af forstyrrelser såsom damprør eller rørværker i tanken. Dette garanterer en sikker og præcis måling til enhver tid.

Med Endress+Hauser’s sofistikerede datalagringskoncept kaldet HistoROM, bliver data automatisk gemt og dermed bliver også konfigurationsdataene for et måleinstrument automatisk gemt efter f.eks. et servicebesøg.

Beskederne i displayet kører efter NAMUR, som igen højner sikkerheden med meget tydelige indikationer ved uoverensstemmelser.

Med disse egenskaber, er det ikke muligt at finde en mere sikker og præcis radar på markedet.

 

Læs mere om Micropilot FMR6x på: http://www.dk.endress.com/fmr6x_dk