Webpaneler med åben webbrowser til HTML5-baserede visualiseringer

Med produktserien WP4000 tilbyder Phoenix Contact webbaserede paneler, som forener alle fordelene ved HTML5 teknologi med en høj grad af ydelse og fleksibilitet. IP65 multi touch displays,

Webpaneler med åben webbrowser til HTML5-baserede visualiseringer

installeret i et metalhus, har Ethernet interfaces samt et microSD hukommelseskort. Da der er understøttelse af HTML5 og Cascading Style Sheets, vises data altid på samme måde, uanset hvilket operativsystem og komponenter, der er anvendt.

Normalt er visualiseringsprojektet klar til anvendelse så snart, det er skabt, testet og valideret. Efterfølgende overføres det fra software-miljøet til en ny komponent. Hvis brugeren imidlertid allerede benytter HMI i applikationen, skal maskinbyggeren normalt sende en tekniker eller stole på brugernes ekspertise, som typisk forårsager stilstandstider og omkostninger. Det har vist sig meget nemmere at installere visualiseringsprojektet på slutkomponenterne eller controllerne og benytte den webbaserede teknologi til at vise indholdet på displayet. Hvis webpanelet er beskadiget, kan visualiseringen også overføres til en anden platform – for eksempel en industri-pc – så applikationen forbliver tilgængelig. Det er kun IP-adressen, som skal konfigureres for at nå slutkomponenten, f.eks. en controller.

Da antallet af cyberangreb er steget, er TPM (Trusted Platform Module) teknologi integreret i WP4000 seriens produkter. Det gør godkendelse af hardware meget nemmere for slutbrugerne, når det sættes i drift i deres produktionsområder. Via den integrerede VNC serverteknologi kan maskinbyggere også få adgang til komponenterne og se visualiseringerne. Samtidig letter back-up- og gendannelsesfunktioner vedligeholdelse og forkorter webpanelernes gendannelsestider.

 

Mere om HMI’er og industri-pc’er