Vil du være med til at udvikle kundetilpassede løsninger indenfor automation?

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed
Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har fokus på at skabe og udvikle de bedste løsninger til kunderne. Hverdagen byder på mange forskellige typer opgaver, hvor du får tæt kontakt til kunder og til dine kollegaer internt i Danmark samt dine tyske kollegaer i specialistteamet i HQ. Med udgangspunkt i dine kompetencer indenfor automation vil din opgave være at yde eksperthjælp, sparring og support til kunderne. De kunder du supporterer, kan eks. være maskinbyggere, som selv er på forkant med den teknologiske udvikling, og derfor typisk selv i stand til at bygge og evt. programmere løsninger, men det er dig, der er ekspert på Beckhoffs produktprogram ift. kunderne, hvorfor automationsforståelse og -rådgivning er en vigtig del af din opgave.

Du får en selvstændig rolle hvor du, både selv og i samarbejde med kollegaer, prioriterer og løser opgaver. Beckhoff er på flere områder teknologisk førende og har udviklet flere banebrydende teknologier, som typisk skaber stor værdi for kunderne. Du kommer derfor til at arbejde med en bred palette af produkter og løsninger til forskellige kunder i forskellige brancher.

Der vil selvfølgelig være grundig oplæring i Beckhoffs produkter og processer samt et tæt samarbejde og god sparring med de øvrige interne og eksterne ingeniører. Du får mulighed for at specialisere dig inden for et produktområde, som du brænder for. Det er kun dig selv der sætter grænsen for din faglige udvikling. Hos Beckhoff forventes man at bruge tid på at lære produkterne godt at kende samt afprøve deres muligheder og begrænsninger, så du herigennem kan udvikle dig til at blive eksperten.

Beckhoff har en flad organisationsstruktur og arbejder ud fra et mantra om at løfte i flok, så du er derfor ansvarlig for at inddrage kolleger, både fra Danmark og Tyskland, i processen mod at lave de bedste og mest innovative løsninger. Det handler om at skabe langvarige relationer gennem et fokus på at udvikle de bedste løsninger, som skaber værdi for kunden.

Er du teknisk stærk og brænder du for yde den optimale support til kunderne gennem din viden?
Du har formentlig en el-teknisk baggrund, som eks. ingeniør eller lignende, og gerne 10+ års erfaring indenfor automationsbranchen, motion-teknologi, samt solid software kendskab. Det er ydermere vigtigt, at du er udadvendt og trives i en support funktion med kundekontakt og høj grad af selvledelse.

Som person er du nysgerrig og proaktiv, og god til både at give og spørge om hjælp når dette er nødvendigt. Du er vant til at prioritere dine opgaver, og du arbejder struktureret for at holde overblikket. Du arbejder for fællesskabet, og det falder dig naturligt at dygtiggøre dig.

Du tilbydes:
Beckhoff tilbyder en konkurrencedygtig løn, samt pension og sundhedsforsikring. Da Beckhoff ønsker at medarbejderne udvikler sig er uddannelse, kurser, deltagelse på konferencer m.m. også en naturlig del af lønpakken.

Du bliver en del af en virksomhed, som i de sidste snart 40 år har været frontløber indenfor automation, og en del af et team med høj faglig stolthed og anciennitet. Beckhoff prioriterer at fælles ånd og fælles præstationer vejer tungere end individuelle præsentationer, og både ledelse og medarbejdere værner om den stærke organisationskultur, som bygger på en høj grad af tillid og åbenhed.

Der er stor fokus på at være en god arbejdsplads med en særdeles stærk team- og samarbejdskultur, og du kan forvente en spændende og varieret arbejdsdag med stor frihed i jobbet og med mange forskellige typer opgaver og kunder. Mange af de nuværende medarbejdere har været med fra start, og Beckhoff prioriterer work-life balance.

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website http://www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst Consultant Allan Karsberg på tlf.: + 45 2113 2169 eller på email: allan@karsberg.net

Geografi: Kolding

Ansøgningsfrist: Snarest muligt