Vil du have ingen jammer, skal du prøve vores varmekammer

Varmekammer

Opbevaring med en jævn temperaturprofil 24/7

Det kan være, at du er til kattejammerrock, og så er vores lille artikel måske ikke noget for dig. Du får nemlig ingen (katte)jammer med vores varmekamre. Hos DENIOS får du nemlig termoteknik af højeste skuffe, så du kan opbevare dine temperaturfølsomme olier og kemikalier helt sikkert.

 

Jævn temperaturprofil i dit varmekammer

Som selvfølge producerer vi hos DENIOS varmekamre, som sørger for en jævn temperaturprofil – det er nemlig hele ideen med et varmekammer. Derfor kommer det selvfølgelig også – gennem de sidste 25 år – som en standardløsning fra os. Den jævne temperaturprofil bliver sikret gennem en optimal afstemning af opvarmning og cirkulation. Det både lyder og er smaddersmart, hvis du spørger undertegnede.

 

Varmekamre og kapacitet

Varmekamre og kapacitet går hånd i hånd ligesom Sussi og Leo, og derfor skal I også have serveret vores standardløsninger, når det kommer kapacitet. Vores varmekamre fås med en kapacitet på op til 48 tromler á 200 liter eller 12 IBC’er, eller som varmebokse med en kompakt plads til termisk bearbejdelse i mindre mængder.

 

Hvor skal dit varmekammer stå?

Du har frit valg på alle hylder – Så hvor skal dit varmekammer stå? Du kan vælge en indendørs opstilling, hvis du har pladsen, og hvis det er det, som er det mest optimale for din virksomheds behov. Ellers har du også mulighed for at rykke det udenfor ved at vælge en udendørs opstilling.

 

Hvad kan et standard varmekammer fra DENIOS?

Et standard (såvel som et skræddersyet varmekammer) sørger for en effektiv opvarmning ved hjælp af damp, elektricitet, varmt olie eller varmt vand. Vores standard varmekamre fås med en stabil stålrammekonstruktion, og vi sørger for udstyr, som er i overensstemmelse med vores danske lovgivning.

 

Mere drift og mindre omkostninger

Vores Engineering Solutions tager udgangspunkt i dine behov. Derfor er det også vigtigt, at vores varmekamre er toppen af poppen. Det minimerer nemlig fejl og omkostninger og sørger samtidig for, at driften i din virksomhed forbliver kørende. Det er din virksomheds processikkerhed, der i sidste ende får glæde af et varmekammer fra DENIOS.

 

Vil du vide meget mere om vores varmekamre?

Tøv endelig ikke med at ringe til os for at høre nærmere om vores varmekamre. Vi har et stort udbud af standardiserede løsninger, og hvis du ikke finder den rette løsning for din virksomheds behov, skræddersyr vi gerne en løsning til dig. Du kan også vælge at læse meget mere om vores varmekamre og varmebokse på vores hjemmeside.

 

DENIOS webshop
Besøg vores webshop for at se vores udvalg af produkter til dit varmekammer