EOT – Electronics of Tomorrow

Verdenskendt konference får skandinavisk premiere på EOT i Herning

Den internationale LoRaWAN-konference “The Things Conference on Tour” kommer til Skandinavien for første gang under EOT – Electronics of Tomorrow. Blandt keynote-speakerne er blandt andre californiske Semtechs Senior Director Richard Lansdowne og Senior Product Manager Carlo Tinella.

Verdens største LoRaWAN-konference, “The Things Conference on Tour”, har tidligere besøgt både Slovenien, England, Indien og Australien, men 31. august-2. september er turen kommet til Danmark og Herning. LoRaWAN-konferencen bliver en del af EOT – Electronics of Tomorrow, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops.

Brancheprofiler til EOT

Konferenceprogrammet bliver løbende offentliggjort, men allerede nu ligger det fast, at Semtech sender to af deres profilerede eksperter til Danmark. Der er tale om Richard Lansdowne og Carlo Tinella, som hver især vil give et værdifuldt indblik i deres viden inden for LoRaWAN-teknologien. Andre virksomheder som Tektelic og Force Technology vil også være at finde på konferenceprogrammet.

– Det er virkeligt et scoop, at vi har fået “The Things Conference on Tour” til EOT – og at Semtech så tilmed vælger at sende to af deres helt store profiler til Danmark, det er vi meget beærede over, fortæller co-founder i Indesmatech Søren Manicus, der er en del af udviklingsgruppen bag EOT, og fortsætter:

– EOT er i forvejen unik med sin kombination af konferencer, udstilling, workshops og networking, men med tilføjelsen af “The Things Conference on Tour” giver det nu en mulighed for at få mere uddybende teknologisk og kommerciel indsigt i udviklingen af LoRaWAN-standarden, som på verdensplan er i markant vækst i disse år.

Læs hele pressemeddelelsen her