Phoenix Contact A/S

Udvidet firewall funktionalitet til trådløse 3G/4G routere

I den nye Firmware 2.05.1 er der kommet mange nye funktioner i TC Router produktprogrammet fra Phoenix Contact. Den nye firmware kan downloades i e-shoppen.

De trådløse routere giver permanent adgang til det mobile 3- eller 4G netværk og systemer. De er optimeret til infrastrukturapplikationer og yder med VPN og firewall databeskyttelse mod uautoriseret adgang.

Med den nye firmwareopdatering er firewallfunktionerne blevet udvidet med en komponent-specifik firewall udover den eksisterende generelle firewall og IPsec firewall (VPN), som begge beskytter kommunikation mellem LAN og internettet. Alle interfaces, som f.eks. adgang til den webbaserede konfiguration og XML-interface for afsendelse af SMS og e-mail notifikationer, kan nu også beskyttes af firewallregler, f.eks. stationsspecifik adgangstilladelse, ved blot at vælge en gruppe af IP-adresser. Samtidig sikrer DoS (Denial of Service) beskyttelse, at routeren ikke bruger unødvendige ressourcer samt forbliver i drift i tilfælde af et angreb (ICMP flood/TCP SYN flood). Sammen med den nye firewall kan adgang til webinterfacet også sikres med brugerdefinerede HTTPS certifikater. Det øger sikkerheden ved adgang, og browsere genkender automatisk routeren som sikker.

Læs mere om trådløse routere