Udstyret til alle eventualiteter

Venstremonteringsmoduler til PLCnext controllere

Phoenix Contact introducerede den første controller med åben arkitektur til markedet i slutningen af 2017 og satte dermed en trend. Frigjort fra alle begrænsningerne i de etablerede standarder, kan selv komplekse applikationer nu realiseres med simple værktøjer. Disse hardware og software værktøjer omfatter venstremonterede udvidelsesmoduler til PLCnext controllere.

Ved at benytte disse værktøjer kan alle projektopgaver realiseres med det korrekte værktøj. Matlab/Simulink kan f.eks. anvendes til control engineering applikationer, visualiseringssystemer kan kodes i C# og registreret data kan lagres i Proficloud. De projektdele, der genereres i de forskellige discipliner kan så kombineres i PLCnext Engineer udviklingsværktøjet, uden at udvikleren skal bekymre sig om determinisme og realtidsevner. Det klares af PLCnext firmwaren.

Udviklingen af et åbent kontrolsystem sluttede ikke med den åbne firmware arkitektur: Phoenix Contact har med venstremonteringsmoduler i 2019 introduceret en fleksibel controllerudvidelse. Udover en række tilgængelige softwareløsninger, fås der også hardware med en enorm grad af frihed.

Vil du læse mere om alle fordelene ved modulerne til venstremontering? Så download artiklen i pdf-format og lær meget mere.

Venstremonteringsmoduler til PLCnext controllere

Du kan også besøge os på Automatik messen 13-15. september i Brøndby Hallen og høre mere om vores automationsløsninger – du finder os på stand B1024.