Udendørskamera skaber større tryghed i hjemmet

Schneider Electric udvider igen porteføljen af Wiser smart home-produkter med tilføjelsen af det intelligente IP-udendørskamera, som boligejeren selv kan sætte op og betjene gennem den gratis Wiser-app.

Den 3. december 2021 – Med Wiser udendørs IP-kamera får boligejeren en intelligent løsning, hvor man både kan lytte til og tale med personer, som står ved indgangen til hjemmet. Det diskrete, brugervenlige kamera har adgang til internettet via WiFi, er let at sætte op og montere på en ydervæg og gør det helt enkelt at skabe tryghed i og omkring hjemmet døgnet rundt.

Forbrugerne har i dag langt større frihed til selv at vælge intelligente løsninger til deres smart home, og behøver hverken at holde sig til ét bestemt system eller købe et dyrt abonnement til en vagtserviceleverandør for at integrere Wiser udendørs IP-kamera i hjemmet. Boligejeren skal bare hente den gratis app til iOS eller Android, sætte kameraet op og tilslutte det trådløst til internettet, så er man i gang,” siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

Intelligente, automatiserede funktioner
Wiser udendørs IP-kamera er hele tiden tændt, og holder øje med hjemmet døgnet rundt. Det kan både tage billeder og optage video og sender en notifikation til ens mobil, så snart kameraet registrerer en bevægelse i overvågningsområdet. Boligejeren kan følge med og se hvad der foregår fra sin telefon, og fx notificere politiet om et indbrud, inden det kommer for godt i gang, se hvornår børnene kommer hjem, eller henvise buddet til at levere pakker hos naboen.

Men sensorfunktionen er ikke kun god at have, når man ikke er hjemme. Den skaber også ekstra tryghed, når man opholder sig i hjemmet og ligger og sover.

Intuitiv konfigurering i appen
Wiser udendørs IP-kamera konfigureres let via den gratis Wiser-app. Her kan man bl.a. indstille overvågningsområdet, samt planlægge og udvælge bestemte tidspunkter, hvor der skal tages billeder. Og uanset om det er nat eller dag, giver kameraet klare billeder og videooptagelser takket være sit vidvinkelobjektiv, som har et infrarødt nattesyn på op til 10 meter. Billeder og videoklip gemmes direkte på et indbygget SD-kort, så der er ikke behov for at betale for dataopbevaring i skyen.

For vejledning til opsætning af Wiser udendørs IP-kamera i hjemmet, og gennemgang af mulighederne i Wiser by SE appen, klik her.

Wiser udendørs IP-kamera kan både bruges med Android og IOS.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wiser fra Schneider Electric indeholder følgende løsninger og features:

Indendørs IP-kamera (tilgængelig nu)
Kameraet kan registrere og spore bevægelser i hjemmet 24/7, hvilket gør det muligt at fjernovervåge og skabe ro i sindet hos beboerne.

Wiser gateway (tilgængelig nu)
Wisers gateway udgør kernen i det intelligente hjem. Gatewayen samler data fra alle tilsluttede enheder og muliggør fjernbetjening. IP-gatewayen er baseret på en åben protokol ZigBee 3.0, hvilket betyder, at Wiser-komponenter ikke er låst til Wiser-systemet, men kan integreres i andre smart home-systemer.

Wiser lysregulering (tilgængelig nu)
Muliggør en lang række belysningsscenarier og skræddersyede stemninger. Der kan for eksempel skabes en brugerdefineret lyssætning til at falde i søvn til eller personlige lysstier baseret på vaner og behov. Eksempelvis kan der gradvist blive aktiveret lys i gangen, i køkkenet og på børneværelset, når familiens yngste kommer hjem efter endt skoledag. Det er ligeledes muligt at ændre på luxniveau for, hvornår lyset skal tændes, og installere rumfølere, der kun tænder for lyset, når der bliver detekteret aktivitet.

Wiser jalousistyring (tilgængelig nu)
Skaber mulighed for at åbne, lukke og programmere motoriserede gardiner og persienner via Wisers app. Dette kan hjælpe med at justere temperaturen, hvilket resulterer i energibesparelser. Gardiner og persienner kan ligeledes indstilles til automatisk at tilpasse sig daglige vaner og tidspunkter for solopgang og solnedgang.

Batteritryk (tilgængelig nu)
Giver mulighed for at tænde og slukke for enheder samt at etablere faste indstillinger uden brug af telefon eller app. Kan indstilles til at styre bestemte enheder for lysstyring og solafskærmning og at udløse bestemte scenarier

Sensorer (tilgængelige nu)
Diverse sensorer fra Schneider Electric komplimenterer Wiser ved at gøre boligen yderligere intelligent via automatiserede funktioner og notifikationer, der sparer på energien.
Sensorerne inkluderer:

  • Vandlækagesensor
  • Bevægelsessensor
  • Vindues-/dørsensor
  • Temperatur/luftfugtighedssensor

Smarte kontakter (tilgængelige nu)
Giver mulighed for på et centralt sted i hjemmet at slukke for al standby-strøm, som typisk udgør 10-15 procent af en gennemsnitlig families elforbrug. Kan ligeledes bruges til at betjene utilgængelige kontakter og lamper tilsluttet hertil og til at skabe en hjemmesimulering til brug, når hjemmets beboere er bortrejst. Derudover kan funktionen bruges til at fastsætte bestemte tidsrum, hvor børn kan bruge elektronik som tv og computer og til at slukke for eksempelvis et tændt strygejern på afstand eller at oprette en timer, så udvalgte kontakter selv afbryder.

Temperaturkontrol (lanceres i løbet af 2022)
Giver mulighed for at opretholde et behageligt indeklima ved løbende at følge med i temperaturforholdene fra radiatorer og gulvvarme. Med denne funktion kan man desuden tænde for varmen på afstand i for eksempel et sommerhus, inden beboerne ankommer.

Energiovervågning (lanceres i løbet af 2022)
Skaber mulighed for energibesparelser ved at visualisere brugernes energiforbrug, som gør det tydeligt at se, hvor og hvornår der i særlig grad forbruges elektricitet. Foruden at give et overblik over energiforbruget kan Wisers app estimere månedens energiforbrug og sende en notifikation, hvis energiforbruget er unormalt højt.

Se flere Wiser-produkter her..

Pressekontakt
For yderligere information eller kommentarer kontakt venligst:

Caroline Bülow
Digital Communications Leader
Mobil: 28 99 15 94
Mail: caroline.bulow@se.com

Om Schneider Electric
Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.

Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrations-løsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services.

Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

Læs mere om Schneider Electric her: http://www.se.com/dk/da/