Tromler du der ud af med din tromlehåndtering?

Hos DENIOS har vi styr på korrekt håndtering af tromler, derfor ved vi også, at forkert tromlehåndtering kan blive en dyr affære, og så vil det oven i købet heller ikke være en sjov affære, mens den står på.

 

Menuen står på tromleløftere, tromleruller, tromlehåndtering og udstyr til gaffeltrucks

Bevares, vi peger ikke fingre og kalder dig doven. Vi påpeger heller ikke din mulige uvidenhed. Den der belærende tone er der nemlig ingen, som er godt tjent med.

I stedet appellerer vi til din viden-hungrende og informationstørstige hjerne. Vi serverer en god medium stegt bøf kaldet tromlehåndtering med et glas tromlevogn af den bedste årgang. Vi krydder din bøf med udstyr til gaffeltruck, og bare rolig. Vi har ikke glemt tilbehøret. Du får en portion sprøde tromleruller med en god tyk og skærevenlig sovs a la tromleløftere med ex-beskyttelse.

Bon appetit.

 

Korrekt transport af dine tromler

Hvis vi bevæger os væk fra maden et øjeblik, inden mundvandet helt stikker af med os, vil vi hos fremhæve nogle altoverskyggende fordele ved korrekt tromlehåndtering – også kaldet korrekt transport af dine tromler.

Den største og vigtigste fordel er selvfølgelig, at du passer på dine medarbejdere og dine tromler – og så kan vi heller ikke komme udenom arbejds- og miljølovgivningen. Love og regler angående håndteringen af farlige væsker, som kan bringe mennesker og miljø i fare skal håndhæves. Bum bum bum. Der er ikke så meget der, som kan diskuteres. Og hvorfor skulle vi også diskutere det? Vi er vel enige om, at vi skal passe på hinanden, vores børn, vores børnebørn og miljøet?

 

Det er dyrt og dumt at spare penge på arbejdssikkerheden

Du kan vælge at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan vælge at overskride vores danske love og regler, og du kan vælge at skide højt og helligt på arbejdssikkerheden. MEN! Det gør du selvfølgelig ikke.

Hvis du ikke har styr på arbejdssikkerheden, så kan du måske finde på at transportere dine tromler med en almindelig truck, fordi gaflerne kan indstilles til at passe til en tromle. MEN! Det er en rigtig dum idé. Tromlerne kan få knæk, de kan blive bøjet, og de kan blive ødelagt. Så står du lige pludselig med en langt større regning på grund af lækager, spild, ulykker og ødelagte tromler.

Du kan spare de regninger, den dårlige samvittighed og det store forklaringsproblem (som helt sikkert vil opstå, når arbejdstilsynet kommer forbi) med en maskine, som er beregnet til tromlehåndtering – og sikke et held. Det kan vi hjælpe dig med her hos DENIOS. Ring til os og hør nærmere eller kig forbi vores hjemmeside.