Trænger dine fødder og ben til et hvil?

Værsgo – du får 20% i rabat på din næste ergonomisk måtte fra DENIOS. Så kan du måske ikke ligge ned på arbejdspladsen, men du får lidt ekstra velvære til dine trætte fødder.

 

Hvad gør du, når dine fødder og ben bare ikke kan mere, og du stadig har fire timer tilbage på arbejdet? Det oplagte svar er, at du bliver stående, hvor du er, klapper kajen og udholder smerterne. Men, men, men, hvad er det sjove og behagelige i det?

 

Hos DENIOS mener vi selv, at vi har løsningen til dine blytunge ben. Vi kommer nemlig med et ret godt kompromis til dig, der bare ikke lige sådan kan ligge dig ned på arbejdspladsen. Vi har et stort udvalg af arbejdsmåtter og ergonomiske måtter. Som man siger, så er kompromis vejen frem i ethvert forhold. Der er måske ingen, der er ’vinder’, men der er heller ingen, som ’taber’. Jubii!

Ergonomiske måtter og arbejdsmåtter

Vores ergonomiske måtter og arbejdsmåtter er ideelle til aflastning, især hvis du står op i én hel dag hver dag på arbejdet. Vi vil næsten gå så vidt og sige, at det er velvære i bedste spahold-stil. Ansigtsmasker, massage og spabassiner kan godt pakke sammen og smutte. Ergonomiske arbejdsmåtter og sikkerhedsmåtter er den nye wellness-oplevelse, som du ikke bør gå glip af.

 

Hvad kan en ergonomisk måtte gøre for dine trætte ben?

Med en ergonomisk måtte fra DENIOS kan du stå og gå ergonomisk. Det vil sige, at vores arbejdsmåtter er lavet, så de er hensigtsmæssige for dig og dine medarbejdere. Det lyder alt sammen så fornemt – man skulle tro, at du sender dine medarbejdere på et kur- og spaophold. Men, det gør du næsten også, kan man vel sige.

Vores ergonomiske måtter har blandt andet en flad struktur med knopper, hvilket giver dig og dine medarbejdere en stor bevægelsesfrihed – og så glider måtten ingen steder. Du kan tjekke vores hjemmeside ud for flere informationer om vores store udvalg af ergonomiske måtter.

 

Skal du have 20% i rabat på din aflastningsmåtte?

Resten af oktober og hele november her i 2019 giver vi 20% i rabat, når du køber en eller flere ergonomisk måtte(r) fra DENIOS via vores hjemmeside. Det eneste, du skal gøre, er:

  1. Smutte forbi vores hjemmeside
  2. Finde en (eller flere) ergonomiske måtte(r) du bare må eje
  3. Tilføj måtten eller måtterne til indkøbskurven
  4. Udfyld dine kundeoplysninger
  5. I feltet ”bemærkninger” skriver du ”trætte fødder” for at få de 20% i rabat
  6. Nu er du klar til betaling

 

Pas på dine fusser

Har du brug for rådgivning til valg af den helt rigtige aflastningsmåtte / ergonomisk måtte, skal du ikke vige tilbage fra at ringe på 76244080 eller skrive til os på info@denios.dk. Det går ikke, at du og dine medarbejdere går rundt med trætte fusser.