Touch paneler til avancerede visualiseringsløsninger

Programmet af touch paneler TP 6000 fra Phoenix Contact er en fleksibel HMI produktplatform til visualiseringsløsninger.

Produkterne fås i forskellige displaystørrelser fra 7” til 21,5” og kan benyttes i mange applikationer takket være de mange mulige interfaces og installationsmuligheder. Alle paneler i denne produktfamilie leveres med Visu+ runtime installeret og kan programmeres med det gratis Visu+ (Express) udviklingsværktøj. Eksisterende Visu+ (Express) projekter kan benyttes direkte på panelerne.

Visu+ visualiseringssoftwaren har flere kommunikationsdrivers, som ikke kun gør det muligt at benytte den i Phoenix Contact systemer, men også giver mulighed for fleksibel tilslutning til tredjeparts komponenter. Med det sidst nye i kapacitiv glas touchscreen teknologi og et metalhus tilbyder touch panelerne godt håndværk og høj kvalitet. Paneler med displaystørreler på 12,2” og større er udstyret med en nærhedsføler, der gør, at panelet selv kan tænde og slukke. Dette vil give panelerne en meget længere levetid.

 

Læs mere om HMI’er og industri-pc’er