Tip 2: Ingen power – ingen produktion!

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på pålidelig forsyning

En pålidelig og stabil strømforsyning forebygger skader på maskiner og systemer, som ville resultere i alvorlige produktionstab og stilstand. Planlæg din forsyningsløsning så den dækker alle funktionaliteter i en sikker og konsekvent forsyningsinfrastruktur: fra overspændingsbeskyttelse til effektiv strømforsyning og overvågning, over passende komponentbeskyttelse, hele vejen til kompakte løsninger til strømforsyning.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

Fokus på pålidelig forsyning

Forebyg ikke-planlagt stilstand: COMPLETE line systemet har alle komponenter til et omfattende forsyningskoncept. Et high-performance overspændingsbeskyttelsessystem afleder alle transiente overspændinger på AC-siden uden at forårsage stilstand af systemet.
Innovative løsninger til AC- eller DC potentialefordeling reducerer pladskrav og installationstid i styretavlen.
Redundante løsninger eller batterier supplerer DC strømforsyningen efter behov og beskytter dermed 24 V strømforsyningen i kritiske situationer. Automatsikringer forebygger negative påvirkninger på det overordnede system forårsaget af fejl i periferien.
Udover pålidelig forsyning hjælper fremtidssikre overvågningssystemer også med at spare energi i det overordnede system.

Feature: SEC Technology
Safe Energy Control Technology (SEC) danner grundlag for en holdbar og kraftig lyn- og overspændingsbeskyttelse. Kernen er det revolutionære gnistgab, som sikkert forhindrer enhver netfølgestrøm. Det beskytter dit system, inklusive sikringer og afledere. En separat back-up sikring er derfor ikke længere nødvendig i almindelige applikationer.

Få overblikket over styretavlens functional areas.