Tekcell 3.6V batterier er populære til industriel automatisering, hvor udskiftning af batterier er vanskeligt og dyrt

Tekcell Lithium Thionyl Chloride (Li-SOCl2) batterier med en dokumenteret holdbarhed på mere end 10 år og en lav selvafladning på 1% om året. De er populære på grund af deres høje energitæthed, lang levetid og fremragende ydeevne under svære betingelser.

Tekcell Lithium Thionyl Chloride (Li-SOCl2) batterier

Primære lithiumceller har normalt en cellespænding mellem 1,5 volt og 3 volt. Cellespændingen i et Lithium-Thionyl Chlorid batteri har en lidt højere cellespænding på 3,6 volt. Dette spændingsniveau opretholdes gennem hele dets levetid, hvilket er en fantastisk præstation som følge af batteriernes unikke kemi. Dette betyder, at de kan levere en stabil strøm og spænding over en længere periode.

Tekcell 3,6V Lithium batterier lav selvafladning på 1% om året

Høj energitæthed
Lithium Thionyl Chlorid (Li-SOCl2) batterier har en af de højeste energitætheder blandt alle ikke-genopladelige batterityper. Du kan nå op til 710Wh/kg. Det betyder, at de kan lagre meget energi i forhold til deres størrelse og vægt. Dette gør dem velegnede til anvendelser, hvor langvarig strømforsyning er vigtig, f.eks. i fjernovervågningsenheder, sikkerhedssystemer, medicinsk udstyr og nødudstyr. Det elektrokemiske system tilbyder den højeste energitæthed af ethvert tilgængeligt primærbatteri: op til 710Wh/kg og 1.280Wh/dm3.

3,6 Lithium batterier med høj energitæthed, lang levetid og fremragende ydeevne under svære betingelser

Omfattende holdbarhed
Det er nogle hårdføre batterier, som kan præstere selv under ekstreme temperaturer. De kan håndtere meget lave og ekstremt høje temperaturer ned til -55°C og ved høje temperaturer op til 85°C, hvilket gør brugen bred og diversificeret.
Tekcell batterierne har en dokumenteret holdbarhed på mere end 10 år og med en lav selvafladning på 1% om året, gør det dem velegnet til applikationer f.eks. i industriel automatisering eller dybhavsudstyr, hvor udskiftning af batterier er vanskeligt og dyrt.

Li-SOCl2 Lithium 3,6V batterierLav selvafladning
Med en lav selvafladning kan batterierne bevare deres opladning i lang tid, selv når de ikke er i brug. Dette er nyttigt i situationer, hvor batterierne skal opbevares i lang tid, inden de bruges, f.eks. i nødstrømsystemer eller backup-strømforsyninger. De fleste nødlokaliseringssendere på fly bruger nu Lithium Thionyl Chlorid batterier, da de er velegnede til lave temperaturer og er lette.

Ultimativ sikkerhed
Alle Tekcell primære lithium-batterier er UL-godkendte og opfylder FN’s transporttestkrav og fåes i forskellige størrelser og former og kan leveres med loddeflige, printspyd, axial pins, ledning og stik efter ønske. Uanset hvilken du vælger, forbliver alle kvaliteterne, såsom driftsspænding og holdbarhed, de samme.

Skal vi hjælpe dig med at vælge det rigtige batteri? hvor udskiftning af batterier er vanskeligt og dyrt. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig.