Technology Days: international digital conference om Single Pair Ethernet

Den 22. og 23. september er SPE System Alliance værter for en international, digital udveksling af viden mellem eksperter fra forskellige industrier og teknologisektorer om emnet Single Pair Ethernet. Technology Days giver deltagerne mulighed for at tale med specialister og lære mere om den ekstra værdi, som findes i denne kommunikationsteknologi. Den digitale konference består af en key note speaker, diskussioner og en udstilling. SPE System Alliancens partnere (Dätwyler, Fluke Networks, Kyland, Microchip, Phoenix Contact, Prysmian Group, R&M, Rosenberger, Sick, Telegärtner og Weidmüller) vil fortælle om trends inden for SPE teknologi og forklare relevansen for komponenter som switche, halvledere, sensorer, stik og kabler.

Begivenheden vil finde sted på forskellige tidspunkter begge dage, således at alle med en interesse kan deltage virtuelt. Konferencen vil blive afholdt på engelsk. Hvis du ønsker at registrere dig til den digitale konference den 22-23. september 2020, kan du gøre det på http://www.singlepairethernet.com/TechnologyDays, hvor programmet også kan findes. Udstillingen vil være åben for alle deltagere indtil 2. oktober 2020.

 

Om SPE System Alliance

SPE System Alliance er en samling af førende teknologivirksomheder fra forskellige industrier og applikationsområder, som samler og udveksler deres ekspertise inden for Single Pair Ethernet. Alle partnere forfølger dermed et fælles mål om at promovere SPE teknologi til IoT og alle andre applikationsområder. Du kan finde mere information om SPE System Alliance på http://www.singlepairethernet.com.

Læs mere om Single Pair Ethernet