Strømforsyninger til ekstreme omgivelser

De nye 3. generations Trio Power strømforsyninger fås nu for første gang med en beskyttende forsegling på printkortet. Det giver pålidelig anvendelse, selv i ekstreme omgivelser.

Den 3. generation af strømforsyninger sætter nye standarder inden for maskinbygning. Strømforsyningerne er kompakte, robuste, pålidelige og imponerer med deres nemme håndtering. Med det forseglede printkort sikrer de nye strømforsyninger høj systemrådighed, selv i ekstreme omgivelser. Forseglingen beskytter mod støv, korrosive gasser og fugt. Fejl forårsaget af krybestrømme og elektrokemisk migration på grund af korrosion forebygges også.

Trio Power strømforsyningerne sparer plads takket være deres smalle bredde og muligheden for at montere dem direkte side om side. Strømforsyningen tilbyder også meget nem håndtering: Push-in tilslutningsteknologi giver hurtig installation uden brug af værktøj. Integrerede opmærkningsfelter kan anvendes til nem opmærkning. Med et intuitivt idriftsættelseskoncept er komponenterne hurtige at tage i brug. En mekanisk låsning af potentiometre sikrer, at komponenterne er beskyttet mod manipulation. Derudover har strømforsyningerne smarte diagnosemuligheder. De flerfarvede LED’er og en fælles relækontakt bruges til at signalere relevant status, som f.eks. DC OK, overbelastning og kortslutning. Det dynamiske boost (150 procent/5 sekunder) gør det også muligt at starte svære belastninger. Både 1 AC og 3 AC forsyninger med kapacitive belastninger op til 960 W udgangseffekt kan med den kraftige udgangskarakteristikkurve forsynes uden problemer.

Mere information