Phoenix Contact A/S

Strømforsyninger til bygningsautomation

De nye Step Power strømforsyninger fra Phoenix Contact er lavet specifikt til kravene fra moderne bygningsinstallation.

Med deres omfattende godkendelsespakke, som inkluderer standard industrielle godkendelser, er strømforsyningerne for første gang blevet certificeret til husholdningsformål i henhold til DIN EN 60335-1.

Disse strømforsyninger er de første komponenter i verden, der leverer Efficiency Level VI – det højeste niveau, der er muligt – i ikke-belastet samt delvist belastet drift. De er karakteriserede ved deres høje effektivitet på mere end 94% og lave ikke-belastede tab på mindre end 0,1 W. Det betyder, at mindre elektrisk energi konverteres til uønsket varme. Det kompakte, smalle design, der er standardiseret iht. DIN 43880, sparer værdifuld plads i styretavlen og leverer samtidig øget performance (op til 100%). Den reducerede bredde svarer til en horisontal pitch (1 HP). Det vil sige, at strømforsyningerne er særligt egnede til brug i distributionstavler.

Værktøjsfri Push-in tilslutning i en 45° vinkel gør hurtig og enkel opstart mulig. Samtidig tilbyder klemmen dobbelt så mange klempunkter. Strømforsyningerne kan monteres på en DIN-skinne eller på en jævn overflade. Strømforsyningerne har også et bredt temperaturområde fra -10°C til +70°C

 

Se det brede program af strømforsyninger og UPS