Strømforsyning til bygningsautomation: forsyning og opladning via USB

Strømforsyningerne Step Power fra Phoenix Contact er skræddersyede til behovene i moderne bygningsautomation. De forsyner installations-gateways, Raspberry Pi’s og andre Smart Home komponenter via en USB-port. Derudover kan de benyttes til hurtig opladning af mobile brugerenheder og andre 5 V belastninger.

Strømforsyningen har en USB-A eller USB-C port op til 15 W. Ved at anvende den som en USB-oplader skabes der mere plads i fordelingstavlen, styretavlen eller på flade betjeningspulte takket være den meget smalle bredde på blot 18 mm. Det eliminerer fuldstændig behovet for den klassiske kombination af en stikkontakt med en bredde på 45 mm og en USB strømforsyning. Den integrerede kabelrille med trækaflastning i strømforsyningens hus betyder, at USB-kablet nemt kan føres under fordelingstavlens kappe, hvis det er påkrævet, og dermed gøres håndteringen nemmere.

Med lavt tomgangstab på <0,1 W og en høj grad af effektivitet tilbyder Step Power strømforsyningerne optimal energieffektivitet i bygninger. Takket være effektive energibesparelser, der opnås som et resultat af maksimal effektivitet i tomgangs- og delbelastningsdrift, lever strømforsyningen op til de strikse krav til effektivitetsstandarder i Ecodesign Directive. Det store input-spændingsområde på 85 V AC … 264 V AC og det brede temperaturområde på -25 til + 70°C muliggør også brug i hele verden under næsten alle omgivelsesbetingelser.

 

Mere information på vores hjemmeside