Strømforsyning med 110 V DC

Større sikkerhed og rådighed i proces- og energiteknologi

Til applikationer med en forsyningsspænding på 110 V DC, som tidligere havde brug for serieforbundne strømforsyninger, findes der nu en løsning: Den nye Quint Power strømforsyning fra Phoenix Contact leverer en udgangsspænding på 110 til 135 V DC og gør en ende på den serieforbindelse af mange komponenter, som tidligere var nødvendig.

Applikationer, som skal forsynes med en højere spænding, som det er almindeligt i proces- og energiteknologi, kræver en sikker og pålidelig strømforsyning. For at levere en spænding på 110 V DC blev mange strømforsyninger tidligere forbundet i serie. Serieforbindelsen kræver en masse arbejde, fylder meget i styretavlen og har ofte ikke de nødvendige sikkerhedsgodkendelser.

Med den nye strømforsyning fra QUINT Power serien med en udgangsspænding på 110 V til 135 V DC tilbyder Phoenix Contact nu en kraftig løsning. Den nye strømforsyning har ikke kun en speciel udgangsspænding, men kan også anvendes i forskellige situationer. Derudover har den QUINT funktioner til høj systemrådighed.

Lyst til at læse hele artiklen? Find den her:
8821_Strømforsyning med 110 V DC

Læs mere om QUINT Power