Elma Instruments A/S

Strøm og vand er et dårligt match!

Men for Elmas nye IP67 multimeter, Flashmeter, er det intet problem.

Flashmeter fra Elma Instruments er et fuldautomatisk sand RMS multimeter, som med intelligent Auto Check, altid detekterer korrekt funktion. At instrumentet ydermere er IP 67 vandtæt og højeste elektrisk sikkerhedskategori IV med indbygget, kraftig LED lommelygte, sikrer både mod fejlbetjening og betyder at Flashmeter kan anvendes af alle, i alle miljøer.

Flashmeter er sikret mod fejlbetjening, men har alligevel avancerede funktioner som berøringsfri polsøger, datahold og autosluk, så det kan fungere som hverdagsinstrumentet for enhver elektriker og andre teknikere.

Lige nu får du et lækkert L-AUS isoleret skruetrækkersæt med kvit og frit. Pga. det smarte system, hvor håndtaget, lille eller stort, klikkes på skruetrækkeren, passer hele sættet lige i lommen. Du har både små skruetrækkere til fin elektronik og  også et sikkert greb, når du virkelig skal stramme til.

Instrumentet leveres klart til brug i taske inkl. prøveledninger og batterier samt L-AUS skruetrækkersæt med 6 indsatse for lige og Philips kærv samt 2 håndtag.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 7022 1000.