EOT – Electronics of Tomorrow

– Stemningen og atmosfæren var helt unik sammenlignet med andre steder, vi har været

Kvalitetsleads, tættere relationer og unik stemning er ifølge Martin Larsen, Head of Business Development i Delfi Electronics nogle af årsagerne til at virksomheden støtter op om og deltager på elektronik- og teknologieventen, EOT 2019.

Værdifuld networking på tværs af brancher
– For os  handler det selvfølgelig om at skabe relationer til nye samarbejdspartnere, men faktisk oplevede vi, at der i ligeså høj grad opstod networking på tværs af branchen, udtaler Martin Larsen.

Unik stemning og kvalitetsleads
– Det virkede som om, at standkonceptet og den måde EOT var opbygget på, gjorde, at stemningen og atmosfæren var helt unik sammenlignet med andre steder vi har oplevet. Der blev skabt tættere relationer, og de leads, som vi tog med hjem, var af noget højere kvalitet. Derfor tror vi rigtig meget på EOT, og derfor er vi naturligvis også med i 2019. Vi glæder os, afslutter Martin Larsen, Head of Development i Delfi Electronics.

EOT – Electronics of Tomorrow afholdes den 7.-9. maj 2019 i MCH Messecenter Herning i samarbejde med Professionel Elektronik, Ingeniørforeningen IDA, DI – Digital og branchens stærkeste udstillere.

Se mere om EOT og dine muligheder her