Phoenix Contact A/S

Softwareplatformen PC Worx Engineer

Med PC Worx Engineer tilbyder Phoenix Contact muligheden for en gratis engineeringplatform for alle opgaver relateret til konfiguration, programmering, diagnose og visualisering af automationsapplikationer.

Den dybe integration af de individuelle elementer tilbyder brugeren nogle afgørende fordele. Softwaredesignet understøtter intuitiv brugervejledning takket være det enkle, strukturerede interface, og tydeligt strukturerede grænseflader gør PC Worx Engineer brugerinterfacet enestående. Brugerne ser kun de funktioner og handlinger, de har behov for til den igangværende opgave.

Softwareplatformen PC Worx Engineer

Yderligere funktioner som sikkerhedsrelaterede komponenter eller visualiseringskomponenter kan nemt indarbejdes i softwaren som add-ins. Det gør det muligt for dig hurtigt at generere din egen skræddersyede version af PC Worx Engineer. Brugere betaler kun de funktionsadd-ins, de faktisk har brug for til deres automationsløsning.

Læs mere om PC Worx Engineer: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm:path:/dkda/web/main/products/subcategory_pages/Modular_software_platform_P-19-15/a112368c-7da3-4572-b313-7a9bbf7ac9eb/a112368c-7da3-4572-b313-7a9bbf7ac9eb