Smarte bordløsninger til arbejdspladsen og hjemmekontoret

Unica System+

Unica System+ fra Schneider Electric gør det nemt at indrette arbejdspladsen på en elegant og praktisk måde

Skrivebordet er et af de steder, hvor vi oftest har brug for at have nem adgang til strøm, fx til at oplade telefonen eller tablet’en. Med Schneider Electrics nye bordløsninger er der altid strøm lige ved hånden – eller rettere på bordet – i en flot løsning, der ser lige så godt ud på hjemmekontoret som på arbejdspladsen.

Hjertet i den nye serie bordløsninger, som har navnet Unica System+, er den elegante, runde  bordenhed XS. Den fås i fire varianter:

  • Med et enkelt 230V-udtag
  • Med 230V-udtag og USB-udtag type A
  • Med to USB-udtag: Et type A og et type C
  • Som trådløs oplader

 

Velegnet til natbordet eller køkkenbordet

Bordenheden er nem og hurtig at montere og er også velegnet til andre møbler end kontormøbler, fx natbordet eller køkkenbordet.

Man skærer blot et hul i pladen med en Ø60 mm hulsav og fastgør bordenheden ved at skrue den medfølgende låsering fast på undersiden af pladen.

Unica System+ bordenhed fås i antracitgrå eller hvid, og de tre varianter med udtag kan suppleres med et gennemsigtigt låg, der beskytter mod støv og væske. Alle XS bordenheder er forsynet med 2 meter ledning.

Gennemtænkt tilbehør

Sortimentet omfatter også et gennemtænkt udvalg af tilbehør til at organisere kabler ovenpå eller under møblet for en flot, samlet løsning uden kabelrod:

  • Fleksibel og strækbar gulvliste, som kan ligge på gulvet eller fastgøres under bord med et monteringssæt
  • Selvlukkende kabelskjuler i syntetiske fibre – fås i Ø15, 30 eller 40 mm
  • Kabelbøjle med dobbeltklæbende tape

 

Unica System+ bordløsninger kan købes i byggemarkeder og hos el-grossister nu.