Skal du røre i gryden som en eller anden heksemutter?

Røreværk med elmotor

Røreværk til omrøring, opløsning eller homogenisering

Den gamle heksemutter med vorter på næsen og den spidse hat står og rører og rører i gryden… Du derimod skal da stå med et røreværk til tromler og IBC palletanke. Det klarer nemlig omrøringen, opløsningen og homogeniseringen for dig.

 

Røreværk til tromler

Hvad er et røreværk?

Et røreværk til tromler og IBC palletanke fra DENIOS kan bruges i flere arbejdsprocesser. Røreværker sørger for, at du får den rigtige konsistens og viskositet af dine medier og væsker – heriblandt olier og kemikalier.

 

Hvad skal du bruge et røreværk til?

Røreværker til tromler og IBC palletanke bruges til omrøring, homogenisering eller opløsning for eksempel ved vandbehandling, galvanisering eller i kemikalieindustrien, drikkevareindustrien og kosmetikindustrien.

Sagt med andre ord, du bruger et røreværk til at røre en hel masse rundt, så dine væsker bliver helt rigtig blandet.

 

Hvilket røreværk skal du vælge?

Røreværk ex version

Det første, du skal krydse af på listen, er, om du skal bruge et røreværk til IBC palletanke, eller om du skal bruge et røreværk til tromler og beholdere. Når du har taget stilling til det, så alt efter dit behov kan du vælge et røreværk, som er drevet med trykluft, eller som er eldrevet.

Hvis du arbejder i EX-zoner, kan du også vælge et EX-sikret røreværk.

På den ene eller anden måde skal du nok få omrørt dine olier og kemikalier, så de får den rette konsistens viskositet med vores ”små” røreværker.

 

Blandingsværk

Vi har også blandingsværker

Blandingsværker? Hvad kan et blandingsværk? Et blandingsværk sørger for at blande dine olier eller dine kemikalier til den helt rigtige pærevælling, samtidig med du kan pumpe det blandede indhold op i andre beholdere. Så et blandingsværk er til dig, der både skal blande og pumpe på samme tid.

 

Kan du ikke få nok af røreværker og blandingsværker?

Står du i den kedelige situation, at du bare ikke kan få nok af røreværker og blandingsværker? Så skal du da være velkommen til at se mere her i vores webshop.