Simpel og fleksible lysledersensor GLL170

Kompakt & brugervenlig. Sammenkædet med et bredt sortiment af forskellige lyslederfibre bliver den optimale automationsløsning mulig.

>> GLL170 er en økonomisk lyslederforstærker med en responstid på 50 μs. Sensoren tilbyder på grund af en god lysstyrke og opløsning en rækkevidde fra 0..1320 mm i en-vejsversion. Det pålidelige sensorhus gør montage udenfor kontaktskabet til en mulighed. Sensoren monteres enten ved at klikke den fast på en DIN-skinne eller med montagehullerne. Den er let at indstille enten via potentiometer med intuitiv indstilling eller teach-in-tast. Varianten med teach-in-funktion har et display til direkte sensorfeedback og rummer med de forskellige indstillingsmuligheder løsninger for talrige applikationer. Med en tastefrekvens på op til 10 kHz er selv hurtige processer intet problem for denne sensor.

Egnet i mange forskellige brancher

GLL170 er med sin brugervenlighed og kompakte udformning en optimal løsning for mange applikationer. Dette gælder både indenfor elektronik-, solcelle-, halvlederindustrien, men i høj grad også for håndtering, robot- og pakkeindustrien.

 

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk  |  Ordre: ordre@sick.dk

> Online produktkatalog

Få seneste nyheder, praktiske applikationer, produktlanceringer, messer og events -virksomhedsnyheder.
Nyheder direkte i indboksen: Nyhedsbrev
Følg SICK A/S på Linked-in