Sikkerhedsscanner med 8 sikkerhedsfelter til både Ethernet/IP og PROFINET interface

Den kompakte Microscan3 udkommer nu i EtherNet/IP og PROFINET versioner. De nye versioner tilbyder hele 8 sikkerhedsfelter. Scanneren er robust og immun overfor det omgivende lys og miljøer med store mængder støv kan håndteres sikkert.

>> Sikkerhedslaserscanneren microScan3 giver pålidelig sikring af personfarlige områder. Den innovative scanningsteknologi safeHDDMtm forener kompakt design og lang rækkevide i ét produkt. SafeHDDMtm er mere end bare en ny teknologi. MicroScan3 udsender 80.000 individuelle pulser per scan, hvilket sikrer at mængden af evalueringsdata der er til rådighed er mange gange større end i konventionelle målingsprocesser. Scanneren udnytter mange individuelle pulser til kontinuerligt at udregne 700 sikre målingsværdier. Nye filtre og algoritmer sikrer at scanneren kan detektere mørke objekter helt ned til kun 1.8 % remission – altså emner, der næsten ikke kaster lys tilbage. Teknologien giver samtidig store landvindinger inden for pålidelig detektion. Dette kommer tydeligst frem i svære applikationer, som for eksempel i miljøer med meget støv eller kraftig fremmedlys.

Microscan3 er ikke blot kompakt, men er også i stand til at overvåge op til 73 m2.

En anden signifikant fordel er evnen til overvåge to sider af en maskine. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret men den mindste mangel på præcision. MicroScann3 er den første laserscanner med scanningsvinkel på hele 275 grader og de 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Standardiserede interfaces sparer tid og omkostninger i forbindelse med fortrådningen. Ved at bruge softwaren Safety Designer er det muligt intuitivt at konfigurere scanneren, hvilket gør idriftsættelse let og ubesværet. Når den er idriftsat kan den aktuelle driftsstatus tydeligt aflæses på farvedisplayet.

Mere information

Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk  |  Ordre: ordre@sick.dk

> Online produktkatalog