Sikker kommunikation for alle brancher

Industristandarden for vandhåndtering, som er blevet anerkendt af German Federal Office for Information Security (BSI) siden august 2017, forklarer det nødvendige teknologiske niveau til beskyttelse af kritisk infrastruktur. Phoenix Contact tilbyder et bredt udvalg af kommunikationsløsninger til mange industrier og applikationer, som overholder denne standard.

Sikker kommunikation for alle brancher

Det proprietære trådløse system, Radioline, muliggør sikker kommunikation samt seriel og kombineret signaloverførsel på en afstand op til 20 km, hvor der ikke er nogen forhindringer. Komponenterne i programmerne Factory Line WLAN og Factory Line EPA til industriel WLAN og Bluetooth netværk er ideelle til trådløs Ethernet overførsel. Produktprogrammet SHDSL Extender tilbyder robuste, redundante og nemt diagnosticérbare løsninger til fejlfri ydelse, hvor som helst der anvendes private kabler.

MGuard sikkerhedsroutere beskytter mod malware og manipulation. De sikrer sikker kommunikation med langtrækkende VPN- og firewall funktioner. Yderligere kan der benyttes og overvåges et stort antal VPN forbindelser samtidig med MGuard Secure Cloud. Hvis der ikke er en Ethernet infrastruktur til rådighed, tilbyder TC routeren sikre løsninger til forbindelse mellem anlægget og kontrolsystemet via en mobil netværksforbindelse. Det omfattende program af tilslutninger fuldender de sikre kommunikationsløsninger.

Læs mere om industriel kommunikationsteknologi: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm:path:/dkda/web/main/products/subcategory_pages/Communication_technology_P-08/97ed0964-77f6-4d09-a3e7-f1a055382a88