Sikker differentiering mellem mennesker og materialer via simpelt plug and play-system

DeTem4 LT Muting A/P er sikkerhedsanordninger med flere lysstråler, der tilbyder enkle og økonomiske mutingløsninger til intralogistik og emballageteknologi.

Ved automatisk materialetransport til og fra et farligt maskinområde skal der foretages en sikker differentiering mellem mennesker og materialer. SICK har med deTem4 LT Muting A/P lavet en flerstrålet sikkerhedsanordning med integreret mutingfunktion i overensstemmelse med IEC 62046, som løser denne opgave pålideligt.

Komplet mutingløsning
Her er tale om en komplet løsning med firestrålet aktiv/passiv-lysbom, præmonterede mutingarme og indbygget evalueringslogik samt mutingsensorer. Derfor har deTem4 LT Muting A/P præcis, hvad der kræves for ubesværet, sikker og pålidelig differentiering mellem mennesker og materialer, og det kan installeres uden nævneværdig specialviden.
Løsningen kommer i to versioner, afhængigt af om materialer både kører ind og ud af et farligt område eller ej. Til overvågning af udkørsel af varer fra et farligt område anvendes den toarmede version, ’L-muting’, som kommer med to mutingsensorer til den aktive enhed og reflektorer til den passive enhed. Ønsker man sikring af et tovejsmaterialeflow, skal man vælge udgaven med fire mutingarme, ’T-muting’, der inkluderer fire mutingsensorer til den aktive enhed og reflektorer til den passive enhed. Den applikationsspecifikke mutingtype indstilles automatisk med antallet af tilsluttede mutingarme, og den softwarefrie konfiguration sikrer hurtig maskinintegration af mutingsystemet, som straks er klar til drift.

Fleksibelt sensorkoncept med smarte tilføjelser
Med deTem4 LT Muting A/P følger en række nyttige funktioner, der øger oppetiden, sikkerheden og overblikket. Disse omfatter strålekodning for at forhindre gensidig interferens mellem flere systemer, en genstartspærre for at forhindre automatisk genstart af maskinen samt en tilsidesættelsesfunktion for kontrolleret frigivelse af passageområdet. Det er muligt at tilslutte en trykknap direkte til enheden for at bekræfte genstart og tilsidesættelse. Dette forenkler mekanisk og elektrisk integration.
I forhold til status og diagnose visualiserer en 360-graders synlig top-LED den aktuelle driftsstatus på en enkel og overskuelig måde, mens en integreret NFC-grænseflade (near-field communication) gør det hurtigt at udlæse ’on-site-diagnose’ trådløst med sin mobiltelefon til enhver tid.

Diagnosedataene udarbejdes på en brugervenlig måde og visualiseres til brug i den gratis SICK Safety Assistant-app. F.eks. er det muligt hurtigt og nemt at generere en PDF-rapport over den aktuelle systemstatus til øjeblikkelig fejlfinding og sende den til SICKs serviceafdeling i en e-mail.

Mere Information

Få alle detajler og specifiaktioner her: https://www.sick.com/dk/da/sikkerhedslysbomme/flerstralede-sikkerhedslysbomme/detem/c/g422854

Ring:  +45 45826400

Skriv: teknik@sick.dk