SICKS outdoorscan3 vinder i kategorien maskinsikkerhed

OutdoorScan3 fra SICK er den første udendørs sikkerhedsscanner, som er certificeret i henhold til ISO 13849 og IEC/TS62998. Scanneren har vundet flere internationale priser.

 >>  OutdoorScan3 fra SICK er den første udendørs sikkerhedsscanner, som er certificeret i henhold til ISO 13849 og IEC/TS62998. Scanneren har vundet flere internationale priser som Moteks handling award ikatagorien automatisering og senest “Honorble mention“ hos Control Engineers’ Choice award i kategorien maskinsikkerhed. Scanneren anvendes til personsikkerhed både inde og ude og kan desuden samtidig levere måledata til navigation. Selvkørende vogne som AGC‘er og AGV‘er kan nu frit bevæge sig ind og ud af haller og bygninger, hvilket åbner op for helt nye arbejdsmuligheder. Scanneren er desuden ideel til at sikre farlige områder omkring stationære udendørs maskiner og i forbindelse med udendørs trucks.

Med den innovative scanteknologi outdoor-SafeHDDM arbejder outdoorScan3 pålideligt i al slags vejr uanset om det regner, er tåget, om det sner eller om solen brager ned. OutdoorScan3 lukker dermed et vigtigt hul i industriel automatisering.

Sikkkerhedsscanneren gør det muligt for mennesker og maskiner at arbejde sammen i industrielle miljøer ved at sikre stationære og mobile applikationer. Med outdoorScan3 præsenterer SICK en sikkerhedsscanner, der for første gang muliggør indsættelse af certificeret sikkerhedssensorik – også uden for produktionshallen. Der er et stort potentiale for automatisering og effektivisering af intralogistiske processer – ikke mindst i lyset af arbejdet med at indarbejde Industri 4.0 i danske virksomheder.

OutddorScan3: Enestående funktionalitet i al slags vejr
OutdoorScan3 udemærker sig ved en særlig robusthed over for sollys, regn, sne og tåge. Den udnytter her den nyudviklede scanteknologi outdoor-safeHDDM, der arbejder fejlfrit ved lysstyrker op til hele 40.000 lux. Derudover genkender den intelligente software-algoritme regn og sne og filtrerer disse ud. For eksempel håndteres regn op til styrker på 10 mm/h og selv tåge med sigtbarhed ned til 50 m håndteres problemfrit.

Automatisering af udendørsarealer ved hjælp af Outdoor Safety
Førerløse transportsystemer muliggør fleksibel og produktiv vareflow og er en nøgleteknologi for fremtidens automatisering.  Anvendelse af transportsystemer i et samarbejde mellem mennesker og maskiner bliver først mulig med introduktionen af sikkerhedsscannere: De sikrer disse samarbejdsflader og garanterer personbeskyttelsen. Med outdoorScan3 kan førerløse transportsystemer i fremtiden også påtage sig opgaver i udendørsarealer – helt uden mekanisk sikring, som f.eks. hegn eller tydeligt nedsatte hastigheder.

Direkte i onlinekataloget: sick.dk/outdoorscan3