SICK udvikler RFU610 til track and trace applikationer

RFU610 er den mindste industrielle UHF RFID læse/skrive-enhed af sin art. Det skaber nye muligheder for at integrere RFID- track & trace i automatiserede maskiner og mobile køretøjer.

>> Den nye læse/skrive-enhed er omtrendt halvt så stor som SICK’s RFU620-mellemklasselæser. RFU610 måler kun 80 x 92 x 38 mm og kan således monteres steder, hvor pladsen er meget begrænset. Trods sin lille størrelse har den alligevel en imponerende scanningsrækkevidde på op til 500 mm.

SICK RFU610 er ideel til identificering af mindre dele, som f.eks. fiksturer og elektroniske komponenter og en vigtig brik til validering af korrekt værktøjsopsætning på industrimaskiner, samt overvågning af kasser og produkter håndteret af AGV’er

SICK RFU610 kombinerer antenne, intelligent styring og tilslutning i et enkelt robust IP67 aluminiumshus. Der er ikke behov for en separat tilslutningsboks og samlet set opnår man en økonomisk og kompakt løsning.

RFU610s indbyggede antenne overvåger et meget veldefineret læseområde, således læsning af uønskede tags i nærområdet undgås, hvilket er en betydelig fordel ved håndtering af små komponenter på korte distancer.

SICK RFU610 tilbyder alsidig tilslutning, med separate kabelforbindelser til strøm og Ethernet, samt mulighed for ”Power-over-Ethernet”, hvor alt er i ét kabel. Kommunikationen foregår med Ethernet/IP og Profinet-protokoller, hvorved RFU610 let lader sig integrere i de gængse PLC’er. Dette giver desuden mulighed for at koble på Enterprise IT-systemer samt Cloud.

RFU610 tilbyder også en traditionel hardwareport, der tillader direkte tilslutning af en triggersensor til asynkront at læse eller skrive til den aktuelle transponder. RFU610 er let at installere og idriftsætte ved hjælp af den indbyggede webserver eller med SICKs SOPAS-softwareværktøj. Indbyggede LED-indikatorer gør det enkelt for brugeren at konstatere i realtid om en transponder er læst, da den kan indstilles til at bekræfte god læsning. Skulle det ske at en enhed bliver beskadiget, kan man hurtigt klone parametrene blot ved at flytte microSD kortet til en ny enhed.

 

Mere information

Gå direkte i onlinekataloget:   sick.dk/rfu610  | Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 

 

Konkret viden: Læs historierne, dyk ned i indholdet, og kom helt tæt på Sensor Intelligence. -> SICK’s sensor blog

Nyhedssoverblik direkte i indboksen: nyhedsbrev

Følg os på Linked-in