Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

Igen i år står vi klar med en stand, hvor vi demonstrerer det seneste nye indenfor vores software-løsninger. Vi vil bl.a. fremvise den nyeste version af IGSS samt vores Power Monitoring Expert, som kan sætte procesdata i kontekst med energidata. Vi fortæller selvfølgelig også om Cyber Security, som er et af vores store fokusområder når det gælder vores produkter og løsninger.

Så kom forbi stand 420 og hør mere om hvordan vi har hjulpet andre kunder – og vigtigst af alt hvordan vi kan hjælpe dig!

Tilmeld dig årsmødet lige her:  https://www.stf.dk/arrangementer?itemId=ArrangementListItem:32&32

Som noget ekstra i år, inviterer vi på en kort rundtur på Ejby Mølles Filter pumpestation. Her kan I se hvordan digitalisering af tavlekomponenter giver data til optimering af drift, samt hvordan vores Digitale Maksimal afbryder kan bidrage til bedre arbejdsmiljø og forhindre arbejdsskader. Rundvisningen afholdes i samarbejde med El tekniker fra Vandcenter SYD. Kom hen til vores stand kl.14  – så går vi sammen derhen.

Vi glæder os til en inspirerende og lærerig dag i det fynske.

VandCenter Syd er vært til årsmødet – læs vores kundecase med dem her…

Vil du gerne modtage nyheder fra os direkte i din indbakke? – så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her: Tilmeld nyhedsbrev