Ses vi til DIRAs ROBOTBRAG 2023?

Onsdag den 3. maj inviterer Teknologisk Institut til ROBOTBRAG i Odense. Schneider Electric, vil igen i år deltage med en stand, i de kreative og innovative omgivelser. Vi vil selvfølgelig ikke gå glip af muligheden for at inspirere og blive inspireret af andre robot- og automationsspecialister.  

Robotfesten løber af stablen d. 3.-4. maj. Her kan I få inspiration til jeres videre rejse med robotteknologi og automation, klokken 9:30-16:30 hos Teknologisk Institut i Odense. Her vil danske virksomheder få muligheden, for at få indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi, og vi vil stå klar til at svare på spørgsmål omkring robotter og perspektiver på fremtidens automation. 

For bare at nævne nogle af højdepunkterne, der indtil videre er på Schneiders agenda – kan du bl.a.: 

  • Opleve vores cobot robot 
  • Få svar på hvordan vi ser fremtidens robotteknologier
  • Stille spørgsmål til vores eksperter 
  • Tanke op på den nyeste viden om robotter til konference 

EN FØRENDE FREMTID 

DIRA Business og ROBOTBRAG 2023 er ikke kun for industrien. Torsdag den 4. maj 2023 – andendagen til ROBOTBRAG – er nemlig en dedikeret læringsdag udelukkende for elever fra ungdomsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet. 

Her kan fremtidens arbejdsstyrke komme ind og snuse til den teknologi, som vil komme til at præge deres arbejdsliv, og møde de virksomheder, der efterspørger deres arbejdskraft. Dagen vil samtidig give ny viden og inspiration til de undervisere, der skal udruste de unge til fremtiden. 

– Der er et meget stort potentiale for fremtidens arbejdskraft og den innovation inden for robotteknologi, som den kan bidrage med. Men skal vi indfri det, kommer det ikke af sig selv. Der er brug for mod fra kommende generationer og en fælles indsats, fortæller Brian Duus, der er bestyrelsesmedlem i DIRA. 

Gå ikke glip af 2 lærerige dage, hvor du kan lære om de nyeste teknologier indenfor automation.  

Klik her, og tilmeld dig nu.

Hvor: Forskerparken 10F, 5230 Odense M

Hvornår: 03. maj 2023 09:30 – 04. marts 13:30