Schneider Electrics næste generation TransferPacT ATSE (Automatic Transfer Switching Equipment) leverer et modulært design med høj hastighed, der sikrer maksimal skalerbarhed og øget holdbarhed og ydeevne

  • Schneider Electric lancerer sin næste generation af TransferPacT ATSE-produktserien med nem installation og idriftsættelse.
  • Den næste generation af ATSE sikrer strømkontinuitet og pålidelighed, så oppetiden maksimeres.
  • Et robust, kompakt design reducerer panelpladsen og sikrer forbedret ydeevne under ekstreme forhold.

9. maj 2022 – Schneider Electric, den førende virksomhed inden for digital transformation af energistyring og automatisering, annoncerede i dag lanceringen af næste generation af TransferPacT™ ATSE (Automatic Transfer Switching Equipment) – en serie af kompakte, modulopbyggede, intelligente automatiske omkoblere med høj hastighed, der giver øget skalerbarhed og robust ydeevne.

TransferPacT er konstrueret i henhold til IEC 60947-6-1 og er en PC-klasse ATSE, der fås fra 32 A-160 A, 2,3,4 pol med en nominel driftsspænding på 220 V-440 V.

TransferPacT-produktserien fås i to forskellige versioner: Automatic og Active Automatic. TransferPacT Automatic giver hurtige indstillinger og en grænseflade, der er nem at se. TransferPacT Active Automatic tilbyder en mere omfattende funktionalitet med indbygget styring og display og mulighed for at udvide til en ekstern HMI.

Den skalerbarhed, som TransferPacT giver, gør det muligt for en bruger at udvide en kildeomstillingsløsning, så der kan tilføjes yderligere omkoblingsmoduler, efterhånden som behovet vokser, og opgraderinger kan planlægges uden afbrydelse af strømmen.

Funktionerne i TransferPacT ATSE omfatter øget strømtilgængelighed og effektivitet, der øges af konnektivitet og cybersikkerhed. Oppetid maksimeres med innovativ teknologi, der sikrer overførselshastigheder på < 500 ms. Et kompakt og robust design hjælper TransferPacT med at fungere i selv de mest krævende miljøer med driftstemperaturer på -25 °C til 70 °C. Indbygget DPS og følerkabel betyder, at brugerne kan spare 30 % tid på installation og idriftsættelse.

EcoStruxureTM IoT-aktiverede løsninger indsamler og analyserer ATSE-data i realtid via trådløs konnektivitet, hvilket giver operatørerne en proaktiv vedligeholdelsesanalyse i stedet for forebyggende.

Med sin robuste og pålidelige ydeevne, der opretholder strømkontinuitet og bæredygtighed, er TransferPacT ATSE specielt konstrueret til at booste byggesektoren, sundhedsfaciliteter, datacentre og transport.

Med næste generation af TransferPacT ATSE-produktfamilien cementerer Schneider Electric yderligere sit engagement i at maksimere oppetiden og forbedre sikkerhed, pålidelighed og konnektivitet for fagfolk.