Schneider Electric og AVEVA klar med ny softwareløsning til datacenter-segmentet

Schneider Electric og AVEVA udvider deres partnerskab og er klar med ny unik løsning til det hurtigtvoksende marked for multi-site og hyperscale datecentre, som skal øge effektiviteten hos kunderne i datacenter-segmentet.

Markedet for datacentre vokser med usvækket styrke. Udbydere af multi-site og hyperscale datacentre har, for at imødekomme vækst på markedet, udbygget og udvidet deres placeringer, og med den udvikling følger kompleksiteten med at skulle administrere dem. Derfor går Schneider Electric, førende inden for digital transformation af energihåndtering og automation, og AVEVA, global leder inden for ingeniørvidenskab og industriel software, sammen om at levere innovative løsninger til markedet for datacentre.

Den nye software-løsning kombinerer AVEVA™ Unified Operations Center med Schneider Electric’s EcoStruxure™ til datacentre, og giver datacenteroperatører et samlet overblik over driftsdata på tværs af forskellige informationssystemer, produkter og datacentre verden rundt – altså samlet indsigt i ellers separate softwareløsninger, både hos et enkelt datacenter og på tværs af flere datacentre uanset hvor i verden de er placeret. Som et resultat kan datacenteroperatøren levere en globalt sammenhængende oplevelse, der imødekommer kundernes voksende behov for digital infrastruktur.

“I en tid, hvor grænserne for verdens digitale infrastruktur konstant udvides, leverer Schneider og AVEVA en samlet løsning til hyperscale datacentre, så de nu nemmere kan lokalisere og vedligeholde deres kritiske data,” siger Søren Juul Schrøder, Country Sales Director for Schneider Electric Danmarks IT-division. “At platforme og datasæt, der tidligere eksisterede i forskellige systemer og på forskellige lokationer nu kan forbindes, er en unik løsning til et marked, hvor man hidtil har måtte se sig nødsaget til at benytte hjemmelavede eller flere separate systemer for samme indsigt. Den komplette løsning giver mulighed for at træffe hurtigere, mere informerede beslutninger og løbende optimere effektiviteten.”

“AVEVA og Schneider Electrics unikke partnerskab giver allerede stor værdi for vores industrielle kunder over hele linjen,” siger Craig Hayman, CEO i AVEVA. “Det er en vigtig strategisk milepæl for os at udvide partnerskabet til nye markeder og nå ud til flere kunder ved at kombinere AVEVAs ekspertise i levering af samlede end-to-end løsninger med Schneider Electrics ekspertise i datacentre og globale eksekveringsmuligheder.”

Partnerskabet er en udvidelse af et allerede eksisterende succesfuldt samarbejde indenfor industriel automation.

For mere information om AVEVA Unified Operation Center klik her. For mere information om Schneider Electric EcoStruxure til datacentre klik her.