Schneider Electric kåret som en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder

Det amerikanske nyhedsmagasin Time Magazine har traditionen tro udgivet den årlige liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden, også kendt som “Time 100 Most Influential Companies.”

På listen fokuserer Time Magazine på virksomheder, der har haft en markant indflydelse på deres branche, kulturen eller samfundet. Kriterierne for udvælgelse kan variere, men omfatter faktorer som økonomisk præstation, innovative produkter eller tjenester, lederskab og andre vigtige bidrag til erhvervslivet eller samfundet som helhed.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering og automation, er i år på listen over de mest indflydelsesrige virksomheder i kategorien bæredygtighed.

”Vi er utroligt beærede over denne anerkendelse, som er et bevis på vores urokkelige arbejde med at integrere bæredygtighed i vores strategiske forretning. Vores dedikerede teams har hjulpet 40 procent af Fortune 500-virksomhederne med at nå deres mål om at reducere emissioner. Vi er stolte over at have bidraget til den kollektive indsats og har endnu højere ambitioner for fremtiden,” siger Thomas Träger, Schneider Electrics administrerende direktør i Danmark.

Med Schneider Electrics nylige erhvervelse af en række software- og serviceudbydere har koncernen sat et ambitiøst mål om at reducere deres CO2-udledning med 800 millioner tons inden 2025.

 

For interview om Schneider Electrics bæredygtighedsindsats, kontakt: 

Mia Kollits, Morsing
Telefon: 28 59 39 79
E-mail: kollits@morsingpr.dk