Schneider Electric anerkendt af Microsoft som årets Energi -og Bæredygtighedspartner 2022

Schneider Electric modtog den højeste hæder blandt over 3.900 indsendelser fra over 100 lande i forskellige kategorier.

Prisen bekræfter Schneider Electrics indsats for at levere fremragende løsninger og tjenester til at hjælpe kunderne med at bevæge sig mod en verden med Net-Zero.

 

Schneider Electric, førende inden for digital transformation af energistyring og automatisering, meddelte i onsdags, at virksomheden har vundet prisen Energy & Sustainability 2022 Microsoft Partner of the Year Award. Schneider blev hædret blandt et globalt felt af top Microsoft-partnere for sine innovative EcoStruxure™-softwareløsninger, der leveres til kunder, og som er drevet af Microsoft-teknologi, herunder Azure Cloud og Dynamics 365.

 

Microsoft Partner of the Year Awarden anerkender Microsoft-partnere, der har udviklet og leveret fremragende Microsoft-baserede applikationer, tjenester og enheder i løbet af det seneste år. Ud af over 3.900 indsendelser fra mere end 100 lande på tværs af forskellige kategorier blev Schneider Electric anerkendt for at levere fremragende løsninger og tjenester inden for energi og bæredygtighed.

 

I 2021 hjalp Schneiders EcoStruxure-løsninger kunderne med at reducere deres kulstof-emissioner med 84 millioner ton, hvilket svarer til 347 millioner ton sparet eller undgået siden 2018. Disse løsninger er drevet af den mest avancerede evolution af Microsoft Azure og hjælper kunderne med at nå deres energi- og bæredygtighedsmål ved hjælp af kraften i elektriske -og digitale løsninger.

 

Olivier Blum, Executive Vice-President Energy Management hos Schneider Electric, udtaler: “At modtage 2022 Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year Award er en stor anerkendelse af den samarbejdsindflydelse, vi har sammen, for at tackle klimaændringerne. Vi befinder os på et kritisk sted. Medmindre der straks skrides til handling for at reducere emissionerne, vil vi snart passere det punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Virksomhederne spiller en central rolle for at undgå dette, men det vil ikke være nok at gøre det alene. Derfor er der behov for samarbejder som det mellem Schneider og Microsoft for at sætte skub i innovationsindsatsen og skabe den teknologi, der kan vende udviklingen.

 

Kunder, som Schneider Electric sammen med Microsoft har gjort handlekraftige, ved at levere fremragende løsninger og tjenester, er bl.a:

  • Grønt datacenter: Da Microsoft søgte en end-to-end-løsning til at designe, bygge og drive deres datacentre mere effektivt, benyttede Schneider MTWO, RIB’s flagskibsplatform til cloud-konstruktion, til at integrere alle input i en fødereret model. Dette gjorde det muligt for Microsoft at skabe en digital tvilling, der leverede projekthastighed og kausalitet i byggefasen, hvilket skabte større effektivitet med mindre om-arbejde og mindre spild.

 

Schneider Electric, der går forrest med et godt eksempel i sit økosystem, udnyttede digital og elektrisk teknologi i sine egne bygninger:

  • IntenCity: Åbnede i 2021, og Schneiders flagskib “Building of the Future” er ti gange mere energieffektiv end en gennemsnitlig ejendom, hvilket gør den til en af verdens mest effektive bygninger. Med et areal på 26.000 m2 og 1.500 medarbejdere leverer Schneiders EcoStruxure-løsninger med Azure bygningsintelligens ved at indsamle 60.000 datapunkter hvert andet minut. Dette giver IntenCity mulighed for at bruge forudsigelige data til intelligent bygningsstyring og energifleksibilitet for at opnå maksimal pålidelighed og robusthed.

Schneider Electric og Microsoft har arbejdet sammen i mere end 30 år. Den lange levetid og succesen er fortsat drevet af en fælles vision for energieffektivitet og bæredygtighed. Evnen til at fremskynde fremskridtene kommer fra den unikke ekspertise, som både Microsoft og Schneider kan bidrage med, men det er samarbejdet, der vil give bæredygtighedsindsatsen det ekstra skridt fremad.

 

“Jeg er beæret over at kunne præsentere Schneider Electric som Microsoft Energy & Sustainability Partner for 2022”, siger Nick Parker, Corporate Vice President of Global Partner Solutions hos Microsoft. “Schneider Electric var exceptionelle blandt de enestående nominerede kandidater. Vi var ekstraordinært imponeret over den innovative brug af Microsoft Cloud-teknologier som en del af deres EcoStruxure™-softwareløsninger.”

 

Yderligere oplysninger om 2022-priserne findes HER

 

Om Schneider Electric

Schneiders formål er at sætte alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer og bygge bro mellem fremskridt og bæredygtighed for alle. Vi kalder dette Life Is On.

Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Oplev de nyeste perspektiver, der former bæredygtighed, electricity 4.0 og næste generation af automatisering på Schneider Electric Insights