Active Communication

Sådan stoppes hackere effektivt

Produktnyhed fra Wiesemann & Theis GmbH.

Så kom enheden endelig – fri os for hackere

MicroWall Gigabit

 

 

 

 

 

Produktnyhed fra W&T

Kategori: Network
Produkt:  MicroWall  Gigabit
Varenr.: WT55210
Pris:        2.985,00 DKK (excl. moms)

MicroWall Gigabit skaber en brugerstyret firewall til beskyttelse af virksomhedens mest fortrolige data ved kun at give adgang til udvalgte IP-adresser via en brugerdefineret Whitelist.

Enkle og intuitive valgbare filterregler beskytter følsom ø-kommunikation mod skadelige hændelser i intranettet og beskytter mod uønsket adgang.

Muligheder:

Microwall’s opgave er at beskytte følsomme komponenter eller subnetværk i et separat netværks-ø i virksomhedens intranet. På den måde løftes dele af virksomhedens intranet op på et højt og sikkert niveau.

Forbindelser over Microwall gives ved en hurtig frigivelse ved hjælp af regler baseret på kilde/destination IP og de nødvendige TCP/UDP portnumre.

Al kommunikation med dokumenterede og/eller uønskede tjenester forhindres, og skadelige hændelser som f.eks. overbelastning holdes væk fra øen.

Modes:

NAT router tilstand

I lighed med en traditionel DSL internetforbindelse er hele ø-netværket integreret i netværket via en IP-adresse på intranet siden. Der kræves ingen adgang til intranettets routing koncept. Det er muligt at betjene flere ø-netværk med de samme IP-områder i denne tilstand. Maskin- og systembyggere kan derfor køre interne netværk med en ensartet IP-konfiguration. Det betyder ingen besværlige ændringer af eksisterende intranetstruktur.

Standard router mode

Microwall fungerer som en traditionel router og ø-netværk er kendt på intranettet, for eksempel i form af statisk router.

Filter regler

Microwall-reglerne håndteres nemt og enkelt ved hjælp af et webbaseret styring og er baseret af en whitelist. Det betyder, at enhver kommunikation, der ikke udtrykkeligt frigives i form af en regel, vil være blokeret.

Læs mere om produktet her.

Test produkt gratis i 30 dage

Er du i tvivl om produktet virker tilfredsstillende i din løsning, kan du bestille produktet som testversion med mulighed for at returnere det i original emballage inden 30 dage mod betaling af fragt. Skriv Produkttest i notatfeltet ved bestilling af produktet for at teste produktet i 30 dage.

Kontakt os

Vi står altid parat til at besvare spørgsmål i forbindelse med valg af vore tekniske løsninger.
Vore priser på hjemmesiden er vejledende.
Få et uforpligtende tilbud.
W&T giver 5 års garanti på egne produkter.

Telefon: 75643399
E-mail: info@com-server.net
Web: http://www.actcom.dk