Ruben Kilgast forfremmes til VP Digital Energy i Schneider Electric Danmark

Ruben Kilgast, 48 år, forfremmes pr. 1. juli til VP for virksomhedens danske Digital Energy-division. Her får han det overordnede ansvar for at lede og udvikle Schneider Electrics omfattende portefølje af grønne bygnings- og energiteknologier inden for fx elektrificering, energioptimering og digital transformation. Samtidig kommer Ruben til at stå i spidsen for at lede Digital Energy-divisionens +225 medarbejdere i Danmark.

Ruben er en del af Schneider Electrics danske ledelse og kommer fra en stilling som salgsdirektør for den danske Industry-division, hvor han og teamet i løbet af fem år har mere end fordoblet omsætningen.

 

”Schneider Electric er en ’people-virksomhed’, hvor vi har stort fokus på at motivere og udvikle medarbejderne – og det er også det, der driver mig. Jeg er derfor glad og ydmyg over at overtage denne spændende rolle, hvor ledelse og udvikling af mit dygtige team er vejen til vores succes,” siger Ruben Kilgast, der også ser frem til at intensivere indsatsen på bæredygtighedsområdet:

 

”Digitale proces- og energiteknologier spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling af vores samfund, og jeg glæder mig til at videreudvikle vores grønne teknologier på området og gå forrest med vores kunder mod en mere bæredygtig fremtid.”

 

Ruben Kilgast har arbejdet i Schneider Electric i syv år og har mere end 20 års erfaring fra branchen, blandt andet fra stillinger i Rockwell Automation, Lemvigh Muller og Strøm Hansen A/S.

Privat bor Ruben sammen med sin kone og 3 børn i Terndrup i Nordjylland.