Robuste sikkerhedslågekontakter, designet til den nye standard – ISO 14119

TR1 berøringsløse lågekontakter er i overensstemmelse med EN ISO14119 designtype 4
TR1 berøringsløse lågekontakter er i overensstemmelse med EN ISO14119 designtype 4

Alle nye maskiner i dag skal overholde den nye standard for maskinsikkerhed . SICK har udviklet en ny serie berøringsløse sikkerhedslågekontakter som svar på de nye regler, der både er robuste og simple at anvende.

>> De nye STR1 berøringsløse lågekontakter er i overensstemmelse med EN ISO14119 designtype 4. De findes med et kodningsniveau, der er så lavt eller højt som angivet til kodningskravene. Afhængig af kodningsniveauet kan maskinbyggere med de nye STR1 lågekontakter se bort fra ekstra foranstaltninger, som skjult montage, montage udenfor rækkevidde og/eller montage af yderligere komponenter til kontrolformål.

STR1 er kompakt i designet med et hus produceret i Vistal® komposit, der giver den en uovertruffen mekanisk robusthed.  Lågekontakterne leverer en fremragende elektromagnetisk kompatibilitet (EMC), og de er derfor immune overfor elektrisk støj. Det gør dem ekstra stabile og sikrer samtidig maskiner en høj driftssikkerhed. Serien tilbyder tre aktuatorer i forskellig størrelse, tre aktive sensoroverflader og op til fire aktuatorkonfigurationer, hvilket giver let og fleksibel montage.

STR1 er designet med selvovervågende transitorudgange (OSSD), som detekterer enhver fejl der opstår og garanterer et højt sikringsniveau – Performance Level PL e efter EN ISO 13849 standarden.  Lågekontakterne kan anvendes individuelt eller i serier, enten direkte via en T-connector eller med Flexi Loop kaskadering. STR1 kommer med tre kodetyper, universel, unique og permanent. Det giver en stor sikkerhed overfor manipulation. Udgangene detekterer fejl. Alt det gør STR1 sikre og fleksible.

http://www.sick.dk/STR1

Mere information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk