Phoenix Contact A/S

Robuste Power over Ethernet (PoE) switche

Phoenix Contact udvider sit udvalg af Power over Ethernet (PoE) switche med nye unmanaged og managed switches. Disse switches er udviklet til krævende applikationer som videoovervågning, maskinautomation og bygningsautomation, der stiller store krav til switchene med udvidet temperatur områder og god EMC beskyttelse. Derudover er de kompatible med alle IEEE 802.3 (PoE+)-kompatible enheder på markedet.

Unmanaged switches i 1000-serien tilbyder et bredt temperaturområde, gigabit porte og understøttelse af jumbo frames sammen med overvågning af brud på alle porte. Baseret på PoE power budget på 30 watt per port og varianter, der har SFP glasfiberporte, kan PoE-egnede enheder tilsluttes fleksibelt og uden yderligere konfiguration.

Managed switche i 4000-serien har et højt PoE power budget på 60 watt per port for at imødekomme den nye IEEE 802.3bt standard. Yderligere fordele inkluderer gigabit SFP porte og nye konfigurationsmuligheder. Planlægning muliggør on-time aktivering af PoE funktionalitet for at reducere datatrafik og strømforbrug. Status på forbindelsen til PoE enhederne overvåges med en watchdog funktion. I tilfælde af en fejl genstartes den automatisk eller lukkes ned.

Læs mere om PoE switches